Menu

Kieli:

Site Manager

Haemme nyt asiakkaamme Suomen tiimin uudeksi vahvistukseksi VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA/PROJEKTIJOHTAJAA toimimaan Etelä-Suomen alueella. Aloitus syyskuun alusta/sopimuksen mukaan. 

Työtehtävät

Päätehtäväsi on koordinoida ja pitää langat käsissäsi meneillään olevissa hankkeissa yhdessä kollegoittesi kanssa.  Sinulla on tärkeä rooli koko toteutusprosessissa, joka alkaa suunnittelusta ja sen käynnistämisestä ja päättyy lopputarkastukseen. Hoidat sisäisiä ja ulkoisia yhteyksiä, koordinoit suunnittelua, tuotantoa, logistiikkaa ja kokoonpanoa. Teet myös paljon yhteistyötä Ruotsin kanssa, jossa kaikki tukitoimet ovat ja ulkoisiin yhteyshenkilöihin kuuluu myös alihankkijoita. Yhdessä projektipäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa varmistatte, että hankkeiden asetukset ja vaatimukset tulevat täytetyiksi.

Autat ja konsultoit myyjiä teknisissä kysymyksissä, ja rooliisi Työnjohtajana kuuluu myös rakennuskohteissa oleminen pari pvää viikossa, mikä tarkoittaa noin 8-10 pvää matkustamista kuukaudessa (myös yön yli). Suomessa tiimissä on tällä hetkellä kolme myyntihenkilöä ja esimiehesi on Ruotsissa (Växjö), lisäksi yksi henkilö Ruotsista hoitaa markkinoinnin Suomeen.

Odotamme sinulta:

Vahvaa kiinnostusta rakennusteollisuuteen, suunnitteluun ja teknisiin ominaisuuksiin. Sinulla tulee olla järjestelmällinen ja huolellinen sekä konsultoivat ote, ymmärrät talouden näkökulman hankkeissa ja osaat toimia tiimissä ystävällisellä ja positiivisella asenteella. Otteesi on jäsennelty ja ratkaisukeskeinen.

Koulutustaustasi on rakennus-, korjaus- ja/tai tekniseltä alalta kaupallisella/talouden ymmärryksellä yhdistettynä. Arvostamme hankkeiden vetämiseen ja ihmisten johtamiseen liittyviä kokemuksiasi esim. työnjohdollisista tehtävistä.

Sinulla on sujuvat it-taidot ja kielitaitoihisi kuuluvat sujuvat Suomen ja Englannin kielten taidot ja Ruotsin kielen hallinta on ehdottomasti iso etu.

Tarjoamme sinulle:

Uuden tehtävän kasvavassa yrityksessä ja mahdollisuuden vaikuttaa hankkeisiin ja Suomen kasvaviin markkinoihin. Saat myös hienon kasvumahdollisuuden henkilökohtaiselle urapolullesi ja osaavat ja työsi helpommaksi tekevät mukavat kollegat.

Muuta kiinnostavaa informaatiota sinulle:

Pienessä organisaatiossa kaikki tukevat ja auttavat toisiaan ja päätöksenteko on joustavaa ja tehokasta, omat tehtaat sijaitsevat Ruotsissa ja Puolassa ja Balco Group on Nasdaq pörssinoteerattu.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.