Menu

Kieli:

Lasitetut parvekkeet vanhoissa taloissa

Miksi vaihtaa vanhat parvekkeet moderneihin, lasitettuihin parvekkeisiin Balcolta?

Monet hyödyt liittyvät vanhan parvekkeen muuttamiseen moderniksi ja suuremmaksi Balcon lasitetuksi parvekkeeksi. Samalla se on älykäs ja pitkäaikainen investointi kotiisi ja ympäristöön.

Lisää viihtyisyyttä vanhojen talojen lasitetuilla parvekkeilla

Uusi lasitettu parveke voi vaikuttaa viihtyvyyteesi.
Monet vanhat parvekkeet ovat kuluneita ja pieniä, mikä harvoin houkuttelee käyttöön. Ne voivat tuntua kuin kuolleilta tiloilta ja edistää ikävän näköisiä julkisivuja samalla kun vanhat betonilaatat johdattavat kylmyyden asuntoon rakenteensa kautta. Vaikka lämpömittari näyttäisi kohtuullista lämpötilaa asunnossa, se ei välttämättä tunnu siltä.

Meidän Balco-menetelmällämme poistamme vanhan betonilaatan ja katkaisemme kylmäsiltoja, pelkästään se voi tehdä sisäilmastostasi miellyttävämmän. Balcon lasitetulla parvekkeella voit parantaa sisäilmastoa merkittävästi.

Energiansäästö uusilla moderneilla parvekkeilla

Lasitustekniikkamme toimii tehokkaana eristyksenä, vastaten U-arvoltaan 0,73:tä, mikä vastaa 55 millimetrin kivivillaa. Tämä on erityisen arvokasta vanhoille rakennuksille, joilla on huonosti eristetyt julkisivut ja parvekkeet, jotka toimivat kylmäsiltoina. Vähentämällä näitä kylmäsiltoja voit säästää energiaa ja pienentää huomattavasti käyttökustannuksiasi.

Galaxen - Balcon lasitetut parvekkeet
Balco – Lasitetut parvekkeet vanhoissa taloissa.
Galaxen - Balcon lasitetut parvekkeet

Parvekkeen käytön lisääminen

Suurempi lasitettu parveke muuttaa tapaa, jolla voit käyttää tilaasi. Se luo sujuvan siirtymisen sisä- ja ulkoympäristön välillä, mahdollistaen parvekkeen käytön suurimman osan vuodesta. Monet kokevat, että he saavat melkein ylimääräisen huoneen, täydellisen nautittavaksi kaikkina vuodenaikoina. Kuten silloin, kun haluat lukea kirjaa aurinkoisena kevätpäivänä, kun haluat istuttaa tomaattikasvit aikaisin kaudella tai kutsua ystävät mukavaan ulkokahvihetkeen. Kun vietät enemmän aikaa parvekkeella, läsnäolo alueella kasvaa, mikä vähentää mahdollisia ilkivaltaa samalla kun lasitus sulkee ulos liikenteen melun ja muut häiritsevät äänet.

Ympäristöystävällinen tulevaisuus lasitetuilla parvekkeilla

Balcon lasitustuotteilla ja parvekejärjestelmillä on vaikuttava elinikä yli 90 vuotta, jonkin verran huoltotyötä vaaditaan. Tämä tarkoittaa, että teet kodistasi paitsi mukavamman ja energiatehokkaamman, myös edistät pitkällä aikavälillä parempaa ympäristöä. Jo kolmasosan elinkaaresta saat itse asiassa olla ilmastopositiivinen vähentämällä tarvetta lämmitykseen ja kompensoimalla tuotannon aikana syntyvät päästöt.

Harkitsemalla vanhan parvekkeesi muuttamista moderniksi, lasitetuksi parvekkeeksi Balcolta voit parantaa elämänlaatuasi, säästää energiaa ja vähentää ympäristövaikutuksia pitkällä aikavälillä.

Balco on parantanut elämänlaatua tuhansille ihmisille vuosien varrella, ja autamme asunto-osakeyhtiöitä, kunnallisia asuntoyhtiöitä ja yksityisiä kiinteistönomistajia kokonaisratkaisuilla ja kokonaisurakoilla.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, miten voimme auttaa tekemään parvekkeen muutoksestanne totta ja luomaan mukavamman, energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän kodin.


Euroopan suurin lasitettujen parvekkeiden ja avoparvekkeiden toimittaja

Balco on parvekerakentamisen markkinajohtaja, joka kehittää, valmistaa, myy ja asentaa avonaisia ja lasitettuja parvekejärjestelmiä. Parvekkeemme soveltuvat niin uudis-, korjaus- kuin täydennysrakentamiseenkin.

Asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöt, asumisoikeusyhdistykset, kunnalliset asuntoyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakennuttajat. Tuotantomme ja pääkonttorimme sijaitsevat Växjössä, Ruotsissa, ja meillä on tytäryhtiöt Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Puolassa ja Alankomaissa.

Balcon avoparveke Balco
Balco – Balcon avoparveke
Balcon lasitettu parveke Balco
Lasitetut parvekkeet vanhoissa taloissa

Ota yhteyttä – takaamme nopean ja yksilöllisen palvelun.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.