Avoimet työpaikat

Me olemme Balco – Euroopan johtava lasitettujen parvekkeiden ja avoparvekkeiden toimittaja. Toimimme kahdeksassa maassa ja meillä on yli 500 työntekijää. Sitoutuneet työntekijämme vievät yritystämme eteenpäin. Tule osaksi Balcoa ja kasva kanssamme kohti uusia tavoitteita. Tervetuloa löytämään oma paikkasi meiltä.

Meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

job add

Avoin hakemus

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää av...


Tutustu työntekijöihimme

Tuotannosta alkanut kehitysmatka

Orlando laatii piirustuksia hankkeidemme rakennuslupahakemuksiin ja valmistelee Balcon esittelymoduuleiden tuotantoa. Hän aloitti uransa Balcolla jo 15 vuotta sitten tuotannon osastovastaavana, joten hän tuntee Balcon tuotteet perin pohjin. Orlando kertoo saaneensa Balcolla mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä työntekijänä että ihmisenä.

Urakkamyyjä on tärkeä osa koko prosessia

Joakim on työskennellyt kuusi viime vuotta Balcolla Länsi-Götanmaan alueen vastaavana myyjänä. Häntä nauttii työstään juuri Balcolla erityisesti siksi, että myyjä on siellä osa prosessia ensitapaamisesta loppukatselmukseen. Jokainen yksittäinen kauppa tuo mukanaan uusia strategioita, suunnittelua ja näkemyksiä. Joakim kuvaa Balcoa energiseksi yritykseksi, joka jättää jäljen ja asettaa omat norminsa markkinoilla.

Kolme syytä kasvaa Balcon kanssa

Tarjoamme kiinnostavan ja kehittävän työn kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Balcolla päätökset tehdään nopeasti, työilmapiiri on avoin, työntekijät perehdytetään huolellisesti ja uramahdollisuudet ovat hyvät.

Osaaminen

Olemme kehittäneet omia parvekejärjestelmiämme ja rakennusprosesseitamme vuodesta 1987. Nykyään olemme alan markkinajohtaja ja erityisasiantuntija. Työskentelemme tiimeinä ja teemme läheistä yhteistyötä osastojen välillä, sillä taitotieto löytyy pääosin omasta talosta.

Kulttuuri

Yrittäjähenkisyys, avoimuus sekä ylpeys historiastamme ja omista parvekejärjestelmistämme ovat ominaista toiminnallemme. Olemme vähitellen kasvaneet kansainväliseksi konserniksi, mutta smoolantilainen mentaliteetti leimaa edelleen koko yritystä.

Johtaminen

Menestyksemme perustuu työntekijöidemme osaamiseen, sitoutumiseen, iloon ja haluun tarjota aina hieman odotuksia enemmän. Annamme vastuuta, ja meillä pääsee kehittymään uralla eteenpäin mukavassa työilmapiirissä. Meillä työntekijät saavat aidosti vaikuttaa asioihin.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää avoimista työpaikoistamme tai haluat tietää enemmän siitä, miten voit liittyä osaksi Balcoa, ota yhteyttä meihin.

Jesper Magnusson

HR Director

Sähköposti: jesper.magnusson@balco.se

Annelie Blomstedt

HR Specialist

Sähköposti: annelie.blomstedt@balco.se