Lasitetut parvekkeet

Elävöitämme julkisivua

Meillä on paljon näyttöä siitä, kuinka lasitetut parvekkeet tekevät ihmeitä ankealle julkisivulle. Ainutlaatuinen parvekeratkaisumme on investointi, joka korostaa talon luonnetta ja kasvattaa asuinympäristön vetovoimaa. Parveke antaa kodille lisäulottuvuuden sekä tarjoaa asukkaille suojaisan paikan ajanviettoon ja yhdessäoloon.

Yhteystiedot

Balcon parvekelasitusten hyödyt

Lisää viihtyisyyttä

Lisää viihtyisyyttä

Lasitettuja parvekkeita käytetään ahkerammin, ja ne lisäävät viihtyisyyttä ja vähentävät asukkaiden vaihtuvuutta.

Kasvata arvoa

Kasvata arvoa

Lasitetut parvekkeet tekevät kiinteistöistä ja asunnoista houkuttelevampia. Asuntojen arvo nousee, mikä tekee investoinnista pitkällä tähtäimellä kannattavan.

Paranna turvallisuutta

Paranna turvallisuutta

Ilkivalta kiinteistön alueella vähenee, kun asukkaat viettävät enemmän aikaa lasitetuilla parvekkeilla.

Paras sijoituksesi

Luo tilaa elämälle

Balcon parvekkeiden lasitusjärjestelmät mahdollistavat suuremmat parvekkeet. Käytettävyys paranee, ja koti saa ihanan lisäulottuvuuden.

Luo tilaa elämälle
Suojaa julkisivua

Balcon lasituksella varustetun parvekkeen käyttöikä pitenee yli 50 vuodella. Hyvän kunnossapidon avulla se kestää käytössä jopa 90 vuotta, toisin kuin suojaamaton betonilaatta. Lasitetut parvekkeet suojaavat julkisivua ja vähentävät lisäksi ikkunoiden ja ovien kunnossapitotarvetta.

Suojaa julkisivua
Vähennä melua

Parvekkeen lasitus vaimentaa tehokkaasti läheiseltä rauta- tai moottoritieltä kantautuvia häiritseviä liikenteen ääniä. Balcon integroitu parvekelasitus laskee melutasoa jopa 20 dB.

Vähennä melua
Paranna sisäilmaa

Ilma lämpenee lasitetulla parvekkeella ennen sisälle kulkeutumista, mikä parantaa asunnon sisäilmaa.

Paranna sisäilmaa
Anna valon tulvia kotiin

Oikeanlainen lasitus voi lisätä sekä parvekkeen että asunnon valoisuutta. Valoisuuteen vaikuttavat lisäksi parvekkeen sijainti, kulma ja materiaalit.

Anna valon tulvia kotiin
Pienennä energiakuluja

Lasitetut parvekkeet pienentävät kiinteistön lämmityskustannuksia jopa 20 prosenttia.

Pienennä energiakuluja

Runsaasti mahdollisuuksia

Balcon tuotteissa on runsaasti valinnanvaraa muotoilun, parvekelasien, värien ja materiaalien suhteen. Joustavuutemme asettaa meille valmistajana ja toimittajana suuria vaatimuksia. Siksi suunnittelijamme ovat teknisesti erittäin päteviä ja projektipäällikkömme kokeneita. Oikein suunniteltuna parvekejärjestelmästämme tulee tärkeä osa arkkitehtuuria. Lasitus kohentaa elinympäristöä ja tuo ympäristön lähemmäksi asukkaita.

Twin®-parvekelasitukset
Design™-parvekelasitukset

Lasitusjärjestelmämme – yksityiskohtainen kuvaus

Betonilaatta

Jokaisen kohteen vaatimukset ovat erilaiset. Joskus olemassa oleva parvekelaatta kelpaa sellaisenaan tai pidennettynä, joskus rakennetaan kokonaan uusi. Balcon parvekelaatta koostuu teräskehyksestä ja siihen integroidusta betonilaatasta. Rakenne painaa noin puolet vähemmän kuin perinteinen betonilaatta. Laatta on vääntöjäykkä, ja sen teräskehyksessä on valmiit reiät lasitusosien asennukselle, joten se ei vaadi jälkikäsittelyä rakennuspaikalla. Kaikki teräsosat ruostesuojataan kuumasinkityksellä ja tarvittaessa jauhemaalauksella. Käytämme laatoissamme korkealujuusbetonia. Betoniteräkset ovat täysin kapseloituja parhaan mahdollisen korroosiosuojan varmistamiseksi. Kapseloinnin lisäksi betonissa käytetään myös huokostimia. Huokostimet muodostavat betoniin pieniä ilmahuokosia, jotka tekevät siitä pakkasenkestävän. Huokoset toimivat paisunta-astioina, joissa vesi voi jäätyä betonia vaurioittamatta. Rakenne täyttää hyvin tätä rakennetyyppiä koskevat käyttöikävaatimukset.

Kiinnitys

Balcon asiantuntevat ja kokeneet laskentainsinöörit mitoittavat kunkin parvekeprojektin voimassa olevien vaatimusten mukaisesti. Patentoidussa rakenteessa talon runkoon kiinnitetään julkisivun myötäinen pilari. Pilari kiinnitetään perusmuurissa olevaan kannattimeen tai maassa olevaan perustukseen. Talon palkistossa olevat kiinnitykset pitävät pilarin paikallaan. Sen jälkeen pilareihin kiinnitetään parvekelaatat ja katot. Balcon kiinnittää parvekelaatat pilareihin yleensä ensisijaisesti sidepalkeilla. Jos koko kuormaa ei voi kohdistaa taloon, parvekkeen etureunaan voidaan asentaa pilari, joka kulkee alas perustukseen. Kiinnikkeet mukautetaan projektikohtaisesti taloon ja lasituksen muihin osiin sopiviksi.

Lasitusjärjestelmät

Lasituksia valitessa on tärkeää miettiä, miten lasitettua parveketta aiotaan käyttää. Pitääkö parvekkeen olla kokonaan avattavissa lattiasta kattoon? Halutaanko parveke suojata sateelta ja tuulelta? Pitääkö lasien olla puhdistettavissa sisältä käsin? Näihin kysymyksiin vastaaminen helpottaa lasitusmallin valintaa.

Balco

Kehyksillä varustetut parvekelasit – Twin®

Balcon ainutlaatuisilla Twin-laseilla saat kaksi järjestelmää yhdessä. Ne tarjoavat erinomaista käytettävyyttä ja mahdollisuuden avata parveke kokonaan. Tyylikkäästi suunniteltu lasitus voidaan sekä avata tavallisen liukulasin tavoin että kääntää sisään kääntölasin tavoin.

Twin-laseja on myös kätevä ja helppo käsitellä – otat vain kiinni kehyksestä ja työnnät lasia sivusuunnassa. Jos haluat kääntää lasit sisään, avaat kehyksessä olevan huomaamattoman kahvan ja käännät lasit yksi toisensa jälkeen sisäänpäin, kunnes parveke on täysin avoin. Tämä on kätevää, kun haluat puhdistaa lasien ulkopuolen.

Balco

Kehyksettömät Design™-parvekelasit

Design on markkinoiden vakain ja hiljaisin kehyksetön järjestelmä. Se luo vaikutelman yhtenäisestä pinnasta, sillä lasi on samassa linjassa umpikaiteen kanssa. Design on markkinoiden ainoa kehyksetön järjestelmä, jota voi käsitellä helposti yhdellä kädellä.

Järjestelmän lukitus avataan asettamalla magneettiavain lasituksen alareunaan, jonka jälkeen lasit käännetään yksi toisensa jälkeen sisäänpäin, kunnes parveke on täysin avoin. Järjestelmä on designiltaan kevytlinjainen, eikä siinä ole näkyviä kahvoja. Pystyprofiilien puuttuminen luo esteettisesti kauniin ilmeen.

Balco

Kehyksillä varustetut parvekelasit – TwinView™

Balcon ainutlaatuisilla TwinView-laseilla saat kaksi järjestelmää yhdessä. Ne tarjoavat erinomaista käytettävyyttä ja mahdollisuuden avata parveke kokonaan. TwinView-parvekelasin entistä kapeammat alumiiniprofiilit tekevät parvekkeesta entistä avoimemman tuntuisen, ja lasi on myös ympäristöystävällinen sillä profiilit sisältävät nykyisin 12 prosenttia vähemmän alumiinia.

TwinView-laseja on myös kätevä ja helppo käsitellä – otat vain kiinni kehyksestä ja työnnät lasia sivusuunnassa. Jos haluat kääntää lasit sisään, avaat kehyksessä olevan huomaamattoman kahvan ja käännät lasit yksi toisensa jälkeen sisäänpäin, kunnes parveke on täysin avoin. Tämä on kätevää, kun haluat puhdistaa lasien ulkopuolen.

Näin meidän luukku toimii kehyksillä varustetut parvekelasit – TwinView™

Lasitukset

Kaikille Balcon lasitusratkaisuille on yhteistä korkean laadun lisäksi alumiiniset putkiprofiilit ilman suuria peltisiä peitteitä, vetoniittejä tai tiivistemassoja. Asennamme parvekelasitukset aina parvekelaatan etureunaan, emme laatan päälle. Näin lasitus ei vie ylimääräistä tilaa parvekkeelta ja lisäksi parvekelaatta on paremmin suojassa kosteudelta.

Balco

Design™ Air-KAITEELLA

Kehyksettömät parvekelasit, lasituksen ulkopuolella olevalla lisäkaiteella.
Tällä vaihtoehdolla saadaan korkeammat lasit, ja näin avarammat näkymät parvekkeelta.

Sisäpuolelta: Lasitus avautuu suuremmalta osalta. Lisäkaide on asennettu säännönmukaiseen turvakorkeuteen lasituksen ulkopuolelle.

Ulkopuolelta: Matala kaiderakenne yhdessä korkean lasituksen kanssa päästää enemmän valoa parvekkeelle.

Kaidemallia saatavilla eri materiaaleissa ja väreissä.

Balco

Twin® Air-KAITEELLA

Kehyksillä varustetut parvekelasit, lasituksen ulkopuolella olevalla lisäkaiteella.
Tällä vaihtoehdolla saadaan korkeammat lasit, ja näin avarammat näkymät parvekkeelta.

Sisäpuolelta: Lasitus avautuu suuremmalta osalta. Lisäkaide on asennettu säännönmukaiseen turvakorkeuteen lasituksen ulkopuolelle.

Ulkopuolelta: Matala kaiderakenne yhdessä korkean lasituksen kanssa päästää enemmän valoa parvekkeelle.

Kaidemallia saatavilla eri materiaaleissa ja väreissä.

Balco

Vision™ KAIDE

Kehyksettömillä Design-lasituksilla ja ulkopuolelle asennetulla lisäkaiteella varustetut parvekelasit, ilman kulmatolppia.

Sisäpuolelta: Valoisa oleskelutila vapaalla näkymällä ilman lasikehyksiä ja kulmatolppia. Lisäkaide on asennettu säännönmukaiseen turvakorkeuteen lasituksen ulkopuolelle.

Ulkopuolelta: Kehyksettömät parvekelasit yhdistettynä lasikulmiin muodostavat yhtenäisen lasipinnan tehden parvekkeen mahdollisimman valoisaksi.

Kaidemallia on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja väreissä.
Voidaan käyttää ainoastaan BaseLine-vedenohjauksen ja kehyksettömien parvekelasien kanssa.

Balco

Design™ Sight-KAITEELLA

Kehyksettömillä Design-lasituksilla varustetut parvekelasit, ilman ulkopuolelle asennettua lisäkaidetta.
Tällä kaideratkaisulla saavutetaan määräysten mukainen turvakorkeus ilman ulkopuolelle sijoitettua lisäkaidetta.

Sisäpuolelta: Parvekkeelta on avara näkymä ulos.

Ulkopuolelta: Mahdollisuus valita eri täytemateriaaleja kaiteen osiin. Kaidemallia on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja väreissä.

Balco

Twin® Sight-KAITEELLA

Kehyksillä varustetut parvekelasit, ilman ulkopuolelle asennettua lisäkaidetta.
Täällä kaideratkaisulla saavutetaan määräysten mukainen turvakorkeus ilman ulkopuolelle sijoitettua lisäkaidetta.

Sisäpuolelta: Parvekkeelta on avara näkymä ulos.

Ulkopuolelta: Mahdollisuus valita eri täytemateriaaleja kaiteen osiin. Kaidemallia on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja väreissä.

Balco

Space

Koko kerroksen korkuiset parvekelasit, jotka sijoitetaan parvekelaatan ulkopuolelle. Ulkopuolelle asennetaan Space-lasitukseen sopiva lisäkaide Balcon valikoimasta.

Sisäpuolelta: Parvekkeen saa kunnolla avonaiseksi. Ikkunoiden pesu onnistuu helposti sisäänpäin taittuvien lasien ansiosta.

Ulkopuolelta: Mahdollisuus valita monista erilaisista lisäkaiteista. Kaidemalleja on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja väreissä.

Balco

Vision™ Sight-KAITEELLA

Kehyksettömillä Design-lasituksilla varustetut parvekelasit, ilman ulkopuolelle asennettua lisäkaidetta ja kulmatolppia. Yhdistelmällä saadaan suuri yhtenäinen lasipinta.

Sisäpuolelta: Valoisa oleskelutila vapaalla näkymällä ilman lasikehyksiä ja kulmatolppia. Tällä kaideratkaisulla saavutetaan määräysten mukainen turvakorkeus ilman ulkopuolelle sijoitettua lisäkaidetta.

Ulkopuolelta: Kehyksettömät parvekelasit yhdistettynä lasikulmiin muodostavat yhtenäisen lasipinnan tehden parvekkeen mahdollisimman valoisaksi.

Kaidemallia on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja väreissä.
Voidaan käyttää ainoastaan BaseLine-vedenohjauksen ja kehyksettömien parvekelasien kanssa

Balco

TwinView™ Air-KAITEELLA

Suunnittelun lähtökohtana on ollut suosituin Twin-parvekelasimme, ja lisäksi teimme profiileista ohuempia ja laseista kapeampia avattuina. Kun lasit ovat suljettuina, ne muodostavat yhtenäisen lasipinnan, joka vähentää profiilien näkymistä. TwinView-järjestelmällä  Balco on ottanut seuraavan askeleen ympäristötyössään vähentämällä alumiinin osuutta 12 prosentilla.

Sisäpuolelta: Lasitus avautuu suuremmalta osalta. Lisäkaide on asennettu säännönmukaiseen turvakorkeuteen lasituksen ulkopuolelle.

Ulkopuolelta: Matala kaiderakenne yhdessä korkean lasituksen kanssa päästää enemmän valoa parvekkeelle.

Kaidemallia saatavilla eri materiaaleissa ja väreissä.

 

 

Balco

TwinView™ Sight-KAITEELLA

Suunnittelun lähtökohtana on ollut suosituin Twin-parvekelasimme, ja lisäksi teimme profiileista ohuempia ja laseista kapeampia avattuina. Kun lasit ovat suljettuina, ne muodostavat yhtenäisen lasipinnan, joka vähentää profiilien näkymistä. TwinView-järjestelmällä  Balco on ottanut seuraavan askeleen ympäristötyössään vähentämällä alumiinin osuutta 12 prosentilla.

Sisäpuolelta: Parvekkeelta on avara näkymä ulos.

Ulkopuolelta: Mahdollisuus valita eri täytemateriaaleja kaiteen osiin. Kaidemallia on saatavilla useissa eri materiaaleissa ja väreissä.

Vedenpoisto

Vedenpoisto on lasitetun parvekkeen tärkeimpiä toimintoja. CleanLine minimoi veden kulkeutumisen parvekkeelle ja näin myös sen aikaansaaman ilmanpaineen muodostumisen. Vesi kerääntyy alimmaiseen kiskoprofiiliin, josta se johdetaan vaakasuorien kanavien kautta kulmatolppiin. Tolppien sisäisten kanavien kautta vesi johdetaan kerros kerrokselta alimmaisen parvekkeen alareunaan. Jos lasit jäävät sulkematta sateella ja kovalla tuulella, parvekelaatan pohjaprofiiliin integroitu ylimääräinen turvaviemäröinti varmistaa vedenpoiston. Vasemmanpuoleisen kuvan nuolet näyttävät, kuinka Balcon CleanLine-järjestelmä toimii. Vesi johdetaan lasien pinnalta alimmaiseen kiskoprofiiliin ja sieltä edelleen kulmatolppien kautta maahan.

Magneettilukko

Balcon lasitusjärjestelmät avataan magneettilukon ja siihen kuuluvan magneettiavaimen avulla turvallisuussyistä. Lukitus avataan asettamalla magneettiavain sille osoitettuun paikkaan. Magneetti vapauttaa järjestelmän lasit niin, että niitä voidaan liu’uttaa. On tärkeää muistaa, että lasit lukittuvat vasta, kun magneettiavain poistetaan magneettilukosta ja lasit liu’utetaan kiinni. Magneettilukko on lisävaruste.

Väliseinä

Väliseinää käytetään vierekkäisten parvekkeiden välissä. Väliseinä on energiatehokas, paloturvallinen ja kivivillaeristetty seinä, jota ympäröi teräslevy.

Kapea pääty

Kapea pääty on kapeampi päätyseinä, jossa on vain yksi lasi. Sitä käytetään usein sisäänvedetyillä parvekkeilla. Kapea pääty avataan ja lukitaan magneettiavaimella, joka asetetaan päädyn kahvaan. Lasi avataan kääntämällä kahvaa alaspäin ja suljetaan viemällä kahva takaisin lähtöasentoon ja kääntämällä se ylös. Lasi lukittuu, kun magneettiavain poistetaan kahvasta.

Kaiteet

Parvekkeen kaidemallilla on suuri merkitys parvekkeen valoisuuteen ja ulkonäköön. Tarjoamme laajan valikoiman kaidemateriaaleja monissa eri väreissä. Ilmeikkään julkisivun luomiseksi kaiteissa on mahdollista yhdistellä toisiinsa eri värejä ja materiaaleja, kuten teräksisiä tai alumiinisia koristeprofiileja. Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa parvekkeiden mallin sekä käytettävät värit ja materiaalit. • Kiskoprofiili koostuu yhtenäisestä putkiprofiilista tukevuuden lisäämiseksi. • Keskipuite kulkee pystyprofiilin sisään, mikä tekee lasituksen etuseinästä lujarakenteisen. Kaikkia kiinnityksiä peittää lattiatasossa yhteen sointuvan värinen säätöprofiili. • Lasit ja levymateriaali voidaan vaihtaa parvekkeen sisäpuolelta.

Ilmanvaihto

Toimiva ilmanvaihto auttaa luomaan hyvän sisäilman niin parvekkeelle kuin sisälle asuntoon. Kaikki Balcon lasitusjärjestelmät on varustettu melua vaimentavalla ja patentoidulla VentTec-ilmanvaihtojärjestelmällä. VentTec ehkäisee kosteutta mahdollisesti aiheuttavat paine-erot parvekkeen sisä- ja ulkopuolella. Järjestelmän aikaansaamat ilmavirtaukset varmistavat ilman kulkeutumisen asuntoon ja ehkäisevät kosteuden tiivistymistä parvekelasien pinnoille. Vasemmanpuoleisen kuvan nuolet näyttävät, kuinka VentTec-järjestelmä toimii. Ilmaa johdetaan sisään koko lasitusjärjestelmän pituudelta.

Katto

Balcon katto on eristetty, ja siinä on sisäänrakennettu ilmanvaihto. Ilmavirtaus ehkäisee kosteuden tiivistymistä ja parantaa sisäilmastoa. Katto on suunniteltu kestämään kaikkia sääoloja, kuten auringonpaistetta, sadetta, tuulta ja lunta. Katon alapuoli on valkoinen ja ulkopuoli musta. Katon paloluokka on REI 30. Tarvittaessa katot voidaan rakentaa myös paikalla. Vedenpoistojärjestelmä ja lumiesteet ovat saatavana lisävarusteena.

Sääseinämä

Lasittamalla koko julkisivu luodaan sääseinämä, joka minimoi julkisivun, ikkunoiden ja parvekkeiden huoltotarpeen sekä säästää samalla merkittävästi energiaa.

Lisävarusteet

Lasitetut parvekkeemme antavat julkisivulle yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen. Jotta tämä vaikutelma säilyisi myös sen jälkeen, kun parvekkeet ovat paikoillaan, suosittelemme harkitsemaan tarkkaan pienimpiäkin yksityiskohtia. Lisävarusteet tekevät parvekkeella oleskelusta viihtyisämpää.

Balco

Sähkökäyttöiset markiisit

Balcon kaikkiin parvekejärjestelmiin voidaan tilata lisävarusteena sähkökäyttöiset markiisit. Markiisit valitaan parvekekohtaisesti, ja saatavissa on monia eri värivaihtoehtoja. Markiisia on helppo käyttää mukana tulevalla kaukosäätimellä. Markiisissa on aurinko- ja tuuliohjaus: se avautuu automaattisesti auringonpaisteella ja kelautuu sisään auringon mennessä pilveen, kovalla tuulella ja sateella.

Balco

Lattiapäällyste

Betonilattia saattaa tuntua kylmältä jalan alla. Parvekkeen rakentamisen yhteydessä Balcolta voi tilata päällysteen betonin päälle. Se lisää parvekkeen kodikkuutta sekä tekee lattiasta mukavan kävellä ja helpon puhdistaa.

Balco

Käyntiovet

Maan tasalla sijaitsevien asuntojen lasitetuille parvekkeille voidaan asentaa käyntiovi, joka mahdollistaa kulun asuntoon parvekkeen kautta. Ovi on kätevä ratkaisu esimerkiksi silloin, kun parvekkeen edessä on yhteispiha tai puutarha.

Balco

Kukkalaatikot

Parvekelasitus voidaan varustaa kukkalaatikoilla. Lasituksen alimman kiskon alapuolella on ura kukkalaatikon kiinnittämistä varten. Kukkalaatikot voidaan sijoittaa lasituksen ulko- tai sisäpuolelle, ja niiden sisällä on helposti poistettava, muovinen istutuslaatikko. Kukkalaatikot toimitetaan halutun värisinä.

Balco

Rullakaihtimet

Kaikissa Balcon järjestelmissä on valmius rullakaihtimille sekä niitä varten integroidut kiinnikkeet ja suojakotelot. Valittavana on useita erilaisia ja eri värisiä kaihtimia.
Rullakaihtimemme ovat helppokäyttöisiä, ja niissä kaikissa on helposti käsiteltävä kuulaketju kaihtimen avaamista ja sulkemista varten. Ketju on lapsiturvallinen.

 

Valittavana on useita eri kangaslaatuja ja värejä.

Balco

LED-valaistus

LED-valaistus luo viihtyisyyttä ja elävöittää julkisivua. Valaistus kiinnitetään lasitusten yläpuolelle ja asennetaan mielellään lasitusten valmistuksen yhteydessä. LED-valaistus on himmennettävä, ja toimitukseen kuuluu valokatkaisin, joka voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan.

Balco

Lippupidike

Balcon lasitukset voidaan varustaa lippupidikkeellä. Pidike voidaan asentaa rakentamisen yhteydessä tai tilata jälkikäteen. Lippupidikkeen väri valitaan lasitusjärjestelmään sointuvaksi.

Balco

Lasikulmat

Balcon Vista-lasikulmat antavat parvekkeelle modernin ilmeen ja upean panoraamanäköalan. Lasikulmat päästävät parvekkeelle runsaasti valoa. Vistan patentoitu ja ainutlaatuinen muotoilu voidaan yhdistää Balcon useisiin eri lasitusjärjestelmiin. Lasiin voidaan lisätä silkkipainatus tai pliseekaihdin näkö- ja aurinkosuojaksi.

Balco

Pliseekaihtimet

Balcon kehyksettömiin laseihin suositellaan pliseekaihtimia eli vekkikaihtimia, jotka suojaavat auringolta ja lämmöltä sekä toimivat näkösuojana. Tyylikkäät pliseekaihtimet sopivat hyvin kehyksettömiin parvekelaseihin. Ne ovat moni- ja helppokäyttöisiä. Laskostettu kangas elävöittää parveketta ja luo yhdessä kevytlinjaisten ja kehyksettömien järjestelmiemme kanssa miellyttävän arkkitehtonisen ilmeen.

Balcon asiakkaiden kokemuksia

Balcolla on vankka asiantuntemus ja pitkä kokemus uusien parvekkeiden rakentamisesta sekä parvekeremonteista.

Onko teillä tiedossa parvekeprojekti? Me autamme.

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin otamme yhteyttä. Emme tee yksittäisiä parvekkeita omakotitaloihin tai vastaaviin.

    Olen lukenut ja samaa mieltä Balcos Integrity Policy