Lasitetut parvekkeet

Paras sijoituksesi

Luo tilaa elämälle: Balcon parvekkeiden lasitusjärjestelmät mahdollistavat suuremmat parvekkeet. Käytettävyys paranee, ja koti saa ihanan lisäulottuvuuden.

Suojaa julkisivua: Balcon lasituksella varustetun parvekkeen käyttöikä pitenee yli 50 vuodella. Hyvän kunnossapidon avulla se kestää käytössä jopa 90 vuotta, toisin kuin suojaamaton betonilaatta. Lasitetut parvekkeet suojaavat julkisivua ja vähentävät lisäksi ikkunoiden ja ovien kunnossapitotarvetta.

Vähennä melua: Parvekkeen lasitus vaimentaa tehokkaasti läheiseltä rauta- tai moottoritieltä kantautuvia häiritseviä liikenteen ääniä. Balcon integroitu parvekelasitus laskee melutasoa jopa 20 dB.

Paranna sisäilmaa: Ilma lämpenee lasitetulla parvekkeella ennen sisälle kulkeutumista, mikä parantaa asunnon sisäilmaa.

Anna valon tulvia kotiin: Oikeanlainen lasitus voi lisätä sekä parvekkeen että asunnon valoisuutta. Valoisuuteen vaikuttavat lisäksi parvekkeen sijainti, kulma ja materiaalit.

Fördelar med Balco

Balcon parvekelasitusten hyödyt

Pienennä energiakuluja: Lasitetut parvekkeet pienentävät kiinteistön lämmityskustannuksia jopa 20 prosenttia.

Lisää viihtyisyyttä: Lasitettuja parvekkeita käytetään ahkerammin, ja ne lisäävät viihtyisyyttä ja vähentävät asukkaiden vaihtuvuutta.

Kasvata arvoa: Lasitetut parvekkeet tekevät kiinteistöistä ja asunnoista houkuttelevampia. Asuntojen arvo nousee, mikä tekee investoinnista pitkällä tähtäimellä kannattavan.

Paranna turvallisuutta: Ilkivalta kiinteistön alueella vähenee, kun asukkaat viettävät enemmän aikaa lasitetuilla parvekkeilla.