Menu

Kieli:

Innovatiiviset parvekeratkaisut Balco

Innovatiiviset parvekeratkaisut Balco: Nosta asumislaatusi ja kestävyyttäsi.

Balco on asiantuntija korkealaatuisten lasitettujen parvekkeiden ja moderneille asumistarpeille suunniteltujen innovatiivisten ratkaisujen parissa. Balcon lasitetuilla parvekkeilla et ainoastaan luo lisätilaa, jota voi käyttää ympäri vuoden, vaan hyödyt myös monista eduista, jotka nostavat kotisi uudelle tasolle.

Balcon kehittyneiden parvekelasitusratkaisujen ansiosta parvekkeiden käyttömahdollisuudet laajenevat, mikä johtaa parempaan asumislaatuun. Tämä parannettu asumislaatu ei ole pelkästään luksusta, vaan myös kestävä investointi elämänlaatuusi.

Parvekkeen käyttöiän pidentäminen lasituksella

Parvekkeen käyttöikä pidentyy merkittävästi Balcon parvekelasituksilla – yli 50 vuoteen ja säännöllisen huollon myötä jopa 90 vuoteen verrattuna perinteisiin suojaamattomiin betonilaattoihin. Lisäksi Balcon edistyneet lasitusratkaisut suojaavat paitsi julkisivua myös vähentävät ikkunoiden ja ovien huoltotarvetta.

Melutaso vähenee huomattavasti Balcon parvekelasituksilla, jotka vaimentavat tehokkaasti liikenteen melua ja muita häiritseviä ääniä jopa 20 dB:llä. Tämä luo rauhallisen ja miellyttävän asuinympäristön, mikä vaikuttaa positiivisesti elämänlaatuusi.

Balco - Innovatiiviset parvekeratkaisut
Balco – Innovatiiviset parvekeratkaisut
Balco - Innovatiiviset parvekeratkaisut

Parannettu mukavuus parvekelasituksilla

Balcon lasitettujen parvekkeiden innovatiivisen teknologian avulla tuloilma lämmitetään ennen kuin se saavuttaa asuntosi, mikä johtaa parannettuun termiseen sisäympäristöön. Tämä tehokas lämmön käyttö ei ainoastaan säästä energiaa vaan lisää merkittävästi asumismukavuuttasi.

Oikein suunniteltuna lasitus voi tehdä sekä parvekkeesta että asunnosta valoisamman. Parvekkeen sijainti, kulma ja materiaali auttavat keräämään valoa.

Energiansäästö parvekelasituksilla

Balcon parvekesysteemit eivät ainoastaan edistä hyvinvointiasi vaan myös vähentävät rakennuksesi lämmityskustannuksia jopa 20 prosenttia. Tämä kestävä ja energiatehokas ratkaisu näkyy taloudellisesti pitkällä aikavälillä.

Korkeampi asumisilo ja kiinteistön arvo

Lasitettujen parvekkeiden lisääntynyt käyttö ei ainoastaan paranna asumisiloa vaan vähentää myös tarvetta vaihtaa asuntoa. Lisäksi korkealaatuiset parvekelasitukset tekevät kiinteistöstäsi houkuttelevamman, mikä pitkällä aikavälillä johtaa arvon nousuun ja tekee Balcon tuotteisiin tekemästäsi sijoituksesta erityisen kannattavan.

Turvallisempi asuinympäristö lasitetuilla parvekkeilla

Säännöllinen läsnäolo lasitetuilla parvekkeilla vahvistaa yhteisöllisyyttä ja toimii ennaltaehkäisevästi ilkivallan torjunnassa. Balcon parvekeratkaisut edistävät näin ollen paitsi hyvinvointiasi myös ympäristösi turvallisuutta.

Innovatiiviset parvekeratkaisut

Sijoita tulevaisuuteen Balcon innovatiivisilla parvekeratkaisuilla – kohti modernimpaa, mukavampaa ja kestävämpää kotia. Lue lisää korkealaatuisista parvekelasituksistamme ja inspiroidu uudesta tavasta asua.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa tekemään parvekkeen muutoksestasi totta ja luomaan mukavamman, energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän kodin.


Euroopan suurin lasitettujen parvekkeiden ja avoparvekkeiden toimittaja

Balco on parvekerakentamisen markkinajohtaja, joka kehittää, valmistaa, myy ja asentaa avonaisia ja lasitettuja parvekejärjestelmiä. Parvekkeemme soveltuvat niin uudis-, korjaus- kuin täydennysrakentamiseenkin.

Balco – Innovatiiviset parvekeratkaisut

Asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöt, asumisoikeusyhdistykset, kunnalliset asuntoyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakennuttajat. Tuotantomme ja pääkonttorimme sijaitsevat Växjössä, Ruotsissa, ja meillä on tytäryhtiöt Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Puolassa ja Alankomaissa.

Balcon avoparveke Balco
Balco – Balcon avoparveke
Balcon lasitettu parveke Balco
Balco – Balcon lasitettu parveke

Ota yhteyttä – takaamme nopean ja yksilöllisen palvelun.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.