Avoparvekkeet

Parvekkeesta on paljon iloa asunnon koosta tai vuodenajasta riippumatta. Mahdollisuus päästää raitista ilmaa sisälle asuntoon antaa tunteen vapaudesta. Ja mitä olisikaan kesä kaupungissa, jos ei voisi viettää aikaa parvekkeella perheen ja ystävien seurassa? Vaikka ilmastomme aina ei houkuttelekaan istuskelemaan ulkona, lämpimän huovan avulla pärjää viileämmässäkin säässä ja parvekekausi pitenee huomattavasti.

Tarjoamme laajan valikoiman parvekkeita niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Saneerauskohteissa voimme myös korvata vanhat parvekkeet suuremmilla. Parvekkeemme täyttävät kaikki alan turvallisuusvaatimukset, ja ne räätälöidään kunkin kohteen olosuhteisiin. Autamme löytämään juuri sinulle, talollesi ja taloyhtiöllesi sopivimman ratkaisun.

Yhteystiedot

Kaiteelliset parvekkeemme

Balco räätälöi modernit, kestävät ja silmää miellyttävät parvekeratkaisut sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Kokonaisratkaisuumme sisältyy kaikki luonnoksista asennukseen, mutta saatavana on myös erillisiä parvekeosia.

Kehittämämme kestävät tuotteet tuovat asiakkaillemme monia etuja, kuten paremman asumismukavuuden sekä nostavat asunnon arvoa.

Asiakkaamme tarpeet ja kulloiset olosuhteet ohjaavat prosessia. Yhdessä löydämme projektiin parhaiten sopivat vaihtoehdot niin materiaalien kuin ulkoasunkin osalta.

Avoparvekkeemme

Parvekelaatta

Parvekelaatan rakenne

Balcon oma tehdasvalmisteinen parvekelaatta – ConFe koostuu sinkitystä, jauhemaalatusta teräsrungosta. Rungossa on suorakulmaiset, ontot teräsprofiilit, jotka vakauttavat ja tekevät rakenteesta kestävän. Teräsrungon päälle kiinnitetään 70 mm:n raudoitettu betonilaatta. Raudoitukset on täysin koteloitu parhaan korroosiosuojauksen varmistamiseksi. Lisäksi ilmahuokoset toimivat paisuntasäiliöinä, joissa vesi voi jäätyä parveketta vaurioittamatta.ConFe voidaan toimittaa sisäänrakennetulla vedenpoistolla tai ilman. Vedenpoisto ohjaa veden parvekelaatan takareunasta putkeen, joka yhdistyy ulkoiseen viemärijärjestelmään.Teräsrunko ja laatta on saatavana kaikissa RAL-vakioväreissä.

Parvekelaatta

Verhoilut

Kaiteen eli verhoilun valinnalla on suuri merkitys parvekkeen ulkonäölle ja julkisivun ilmeelle. Valinnanvaraa on lähes loputtomasti niin värien kuin materiaalien ja kuvioidenkin suhteen. Verhoilun voi asentaa parvekkeen sisä- tai ulkopuolelle.

Ranskalaiset parvekkeet
Ranskalaiset parvekkeet valmistetaan halutussa koossa, ja niihin saa valinnan mukaisen kaideverhoilun. Kaide asennetaan asianmukaisilla kiinnikkeillä julkisivuun.

Balco

Pystysuuntaiset alumiinitangot

Balco

Metallilevykaiteet

Balco

Rei’itetty metallilevykaide

Balco

Kirkas lasi alumiinirungossa

Balco

Pystysuuntaiset terästangot

Käsijohteet ja lattiat

Verhoilun lisäksi myös käsijohde vaikuttaa parvekkeen ulkoasuun, ja valittavana on suuri määrä eri värejä ja materiaaleja. Soinnuta väri verhoiluun tai valitse luonnetta antava puinen tai rosterinen käsijohde. Myös lattian valinnalla on merkitystä parvekkeen ulkonäölle ja tyylille. Lattian on kestettävä sääolosuhteita, joille parveke altistuu ympäri vuoden. Balco tarjoaa useita erilaisia lattiatyyppejä, jotka on suunniteltu pitämään kosteusongelmat ja huolto minimissä.

Balco

Viisto käsijohde

Balco

Pyöristetty käsijohde

Balco

Suora käsijohde

Balco

Puinen käsijohde

Balco

Pyöreä käsijohde

Balco

Puolipyöreä käsijohde

Balco

Betoni

Sermit

Materiaali- ja tyyppivalinta tehdään sen pohjalta, millaista näkö- ja sääsuojaa kohteessa tarvitaan. Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti, ja pyrimme aina täyttämään asiakkaan mahdolliset erityistoiveet.

Välisermit
Vierekkäisten parvekkeiden väliin riittää usein varsin yksinkertainen, yleensä laminaatista tai lasista valmistettu sermi, joka on muunneltavissa monin eri tavoin.

Sivusermit
Täytteiden yläpuolelle voidaan kiinnittää sermi suojaamaan tuulelta ja naapureiden ääniltä. Saatavissa on eri malleja ja materiaaleja. Emme suosittele läpinäkyvää materiaalia, jos sivusermin on tarkoitus toimia myös näkösuojana.

Katto

Ylimmän kerroksen asukkailla ei ole suojanaan parveketta, ja siksi katot sisältyvät usein parvekejärjestelmiemme toimitukseen.

Katto

Ripustus ja kiinnikkeet

Kun on päätetty kunnostaa nykyiset parvekkeet tai asentaa niiden tilalle uudet, yksi tärkeimmistä kysymyksistä koskee parvekkeiden ripustusta. Kiinniketyyppi riippuu aina julkisivun ja palkiston rakenteesta. Vaihtoehtoisia kiinnitysmenetelmiä on runsaasti. Meillä Balcolla on pitkä kokemus yksinkertaisten ja turvallisten ratkaisujen ja rakenteiden käytöstä.

Parvekkeet ja kaiteet

Balco

Tyyppi 2 – pyöröteräskaide

Balco

Tyyppi 1 – pyöröteräskaide

Balco

Tyyppi 3 – lattateräskaide

Balco

Tyyppi 4 – lattateräskaide

Balco

Tyyppi 5 – Kaide karkaistua, laminoitua lasia

Balco

Tyyppi 6 – kuitubetoni parvekelaatta

Balcon asiakkaiden kokemuksia

Balcolla on vankka asiantuntemus ja pitkä kokemus uusien parvekkeiden rakentamisesta sekä parvekeremonteista.

Onko teillä tiedossa parvekeprojekti? Me autamme.

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin otamme yhteyttä. Emme tee yksittäisiä parvekkeita omakotitaloihin tai vastaaviin.

    Olen lukenut ja samaa mieltä Balcos Integrity Policy