Menu

Kieli:

Uusia parvekkeita tulossa Kirkkonummen Gesterbyyn

Balco aloittaa parvekkeiden uusimisurakan Kirkkonummen Gesterbyssä tänä keväänä.

As. Oy Gesterbyntie 5:ssä sijaitsee kolme rakennusta ja 48 parveketta, jotka kaikki tullaan urakan aikana uusimaan. Samalla myös ensimmäisen rakennuksen pohjakerrokseen tehdään viisi uutta lasitettua terassia. Parvekkeet ja terassit lasitetaan Balcon tiiviillä ja säänkestävällä Twin-lasituksella, ja kaiteet toteutetaan lisää avoimuutta antavalla Air-kaidejärjestelmällä.

Uusia parvekkeita tulossa Kirkkonummen Gesterbyyn

Vanhat parvekkeet tullaan kokonaisuudessaan purkamaan, ja tilalle asennetaan täysin uudet parvekkeet kannatuksineen. Uudet parvekkeet tehdään reilu puoli metriä suuremmiksi, ja uusien avoimempien lasitusten sekä kaiteiden ansiosta parvekkeiden sivuseinät tuovat jatkossa paremmin valoa myös sisälle asuntoon.

Parvekkeiden uusimisen yhteydessä on fiksua päivittää samalla koko rakennuksen julkisivu, jotta lopputuloksena on kattava ilmeen uudistus. Balcon ehdotuksen pohjalta näin haluttiin toimia myös Gesterbyssä. Näin ollen Balco tulee maalaamaan rakennusten julkisivut sekä sokkelit, minkä lisäksi niin rakennusten elementti- ja ikkunasaumaukset kuin myös sadevesijärjestelmä uusitaan.

Balco ja taloyhtiö ovat hyvässä yhteistyössä päätyneet seuraavaksi esitettävään ratkaisuun. Värimaailmaa palloteltiin myös parilla muulla vaihtoehdolla.

Mitä mieltä itse olet taloyhtiön tulevasta uudesta ilmeestä?

Gesterbyyn - Balco Suomi.  Gesterbyssä
Havainnekuva näyttää uuden parvekkeen ylhäältä katsottuna, punainen viiva rajaa vanhan parvekkeen koon

Euroopan suurin lasitettujen parvekkeiden ja avoparvekkeiden toimittaja

Balco on parvekerakentamisen markkinajohtaja, joka kehittää, valmistaa, myy ja asentaa avonaisia ja lasitettuja parvekejärjestelmiä. Parvekkeemme soveltuvat niin uudis-, korjaus- kuin täydennysrakentamiseenkin.

Asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöt, asumisoikeusyhdistykset, kunnalliset asuntoyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakennuttajat. Tuotantomme ja pääkonttorimme sijaitsevat Växjössä, Ruotsissa, ja meillä on tytäryhtiöt Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Puolassa ja Alankomaissa.

Balcon avoparveke - Gesterbyyn Balco Suomi
Balco – Balcon avoparveke
Balcon lasitettu parveke - Gesterbyyn Balco Suomi
Balco – Balcon lasitettu parveke

Ota yhteyttä – takaamme nopean ja yksilöllisen palvelun.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.