TIETOA BALCOSTA

Rakastamme parvekkeita!

Olemme kulkeneet pitkän matkan päästäksemme siihen pisteeseen, missä olemme nyt. Innovatiivisuus, innostus ja kova työ ovat vieneet meidät pitkälle. Nykyään olemme markkinajohtaja – avoparvekkeemme ja lasitetut parvekejärjestelmämme ovat arvostettuja ja kysyttyjä tuotteita ympäri Eurooppaa. Olemme ylpeitä siitä, että kestävät, innovatiiviset ja tyylikkäät ratkaisumme ovat lisänneet monien ihmisten elämänlaatua.

Sinua varten

Meillä ei mietitä pelkästään lopputulosta. Haluamme, että tunnet olosi mukavaksi jo ensitapaamisella. Siksi jokaisella kohteella on vain yksi myyjä ja jokaisella projektilla ainoastaan yksi projektinvetäjä, jotka toimivat yhteyshenkilöinäsi niin suurissa kuin pienissä asioissa.

Autamme sinua mielellämme koko rakennusprosessin ajan – ensimmäisistä tiedusteluista aina loppukatselmukseen saakka. Pitkä kokemuksemme, työmme korkea laatu, sekä vahva taloudellinen asemamme tekevät meistä turvallisen ja vakaan yhteistyökumppanin.

Jatkuva Tuotekehitys

Balcon modernit ja tehokkaat tuotantotilat sijaitsevat yrityksen pääkonttorin yhteydessä Ruotsin Växjössä. Ympäristöön ja kestävyyteen liittyvät kysymykset ovat aina mukana tuotekehityksessämme.

Tuotantoprosessimme on sertifioitu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 3834-2 mukaisesti, mikä tekee Balcosta ainutlaatuisen alallaan. Standardit osoittavat, että sen lisäksi että tuotteillamme on korkea laatutaso, otamme myös ympäristövastuun huomioon toiminnassamme. Esimerkiksi suuri osa Balcon lasitusjärjestelmissä käytettävistä̈ materiaaleista on huoltovapaita ja kierrätettäviä. Kaikki tuotannossamme käytetty sähkö on peräisin uusiutuvista energialähteistä.

Personal Data Processing (GDPR)

Integrity is important to Balco and, as a customer, supplier, partner or job applicant, you should feel secure in submitting your personal data to us. Balco is open in disclosing information about how your personal data is processed when you enter into a business relationship with us.

Balco Oy, Töölönkatu 7 A, 00100 Helsinki, company registration no. 2706308-7 (Balco) is the controller of personal data.

Learn more about how we handle collected data by clicking here.

Laatu ja turvallisuus

Investointi parvekkeisiin on iso päätös. Valitessasi meidät yhteistyökumppaniksi, saat laadukkaita ja turvallisia parvekeratkaisuja. Balcon parvekejärjestelmille myönnetyt sertifikaatit sekä lukuisat patentit kertovat tunnustetusta laadusta ja vastuullisuudesta.

Maailmanlaajuisesti toimiva Dun & Bradstreet luokittelee vuosittain ruotsalaisten yritysten luottokelpoisuuden. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme joka vuosi saaneet korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Balco Patent Logotyp

Tämä merkki osoittaa, että kyseessä on Balcon oma ratkaisu. Meille on myönnetty nelisenkymmentä patenttia koskien pieniä parvekerakentamisen yksityiskohtia, jotka vaikuttavat kokonaisuuksiin tehden niistä parempia.

ISO certifiering

ISO 9001 -sertifikaattimme osoittaa, että saat laatuvarmistetun tuotteen/palvelun, joka vastaa vaatimuksia. ISO 14001-standardi osoittaa, että tuotantomme on ympäristöystävällistä.

Pohjoismaisen parvekeyhdistyksen merkki. Jäsenenä sitoudumme noudattamaan yhdistyksen ohjeita, jotta voimme toimittaa teknisesti laadukkaita ja turvallisia parvekkeita.

Balcon parvekekaiteet ja parvekelasit ovat CE-sertifioitu vuonna 2013 EN 1090-1 mukaisesti. Nordcertin sertifikaatit antavat meille oikeuden merkitä kaikki tuotteemme virallisesti osoitetulla numerollaan CE / 1505 ja oikeuden CE-logon käyttöön.