Tietoa meistä

Rakastamme parvekkeita!

Mitäpä sitä kiertelemään: Rakastamme parvekkeita! Alussa resurssimme olivat pienet, mutta innostus ja kova työ ovat kantaneet pitkälle. Nykyään olemme alan markkinajohtaja, ja avoimia ja lasitettuja parvekejärjestelmiämme kysytään kaikkialla Euroopassa. Olemme ylpeitä tyylikkäästä muotoilustamme sekä innovatiivisista ratkaisuistamme, jotka ovat parantaneet monien ihmisten elämänlaatua.

Olemme tukenasi koko rakennusprosessin ajan ensipohdinnoista aina loppukatselmukseen saakka. Parvekkeidemme korkea laatu, pitkä kokemuksemme sekä yrityksen vakaa ja terveellä pohjalla oleva talous tekevät meistä turvallisen ja luotettavan yhteistyökumppanin.

Kannamme vastuun

Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia ratkaisuja tuotantomme ja tuotteidemme ympäristövaikutusten pienentämiseen. Esimerkiksi suurin osa lasitusjärjestelmissämme käytettävistä materiaaleista on huoltovapaita ja kierrätettäviä.

Pitkäikäiset materiaalit ja vankat rakenteet tekevät tuotteistamme pitkällä aikavälillä kestäviä niin budjetin kuin ympäristönkin kannalta. Lisäksi kaikki parvekkeet valmistetaan moduuleista kuljetusten minimoimiseksi.

Vain sinua varten

Me välitämme muustakin kuin lopputuloksesta. Toivomme, että saavutamme luottamuksesi jo ensimmäisen yhteydenoton aikana. Siksi jokaisella kohteella on vain yksi myyjä ja jokaisella projektilla oma projektipäällikkönsä. Voit kääntyä heidän puoleensa missä tahansa asiassa.

Turvallinen ja vakaa kumppani

Investointi lasitettuihin parvekkeisiin on suuri päätös. Päätösprosessiin osallistuu monia ihmisiä, ja matkan varrella nousee esiin paljon kysymyksiä. Kaikkea ei aina tule ottaneeksi huomioon, joten olemme tukenasi koko prosessin ajan.

Kestävää tuotekehitystä

Balcon tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat moderneissa ja tehokkaissa tiloissa pääkonttorimme yhteydessä Växjössä, Ruotsissa, ja kaikki prosessimme siellä on sertifioitu ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 3834-2 -standardien mukaisesti. Tämä tekee meistä alallamme ainutlaatuisen.

Sertifikaatit ovat osoitus siitä, että laatuvaatimukset täyttyvät tuotantomme kaikissa osa-alueissa, ja että Balco kiinnittää runsaasti huomiota ympäristöasioihin. Balcon parvekekaiteet ja -lasitukset saivat Nordcertiltä EN 1090-1 -standardin mukaisen CE-merkinnän jo vuonna 2013.

Unelma, josta tuli totta!

Kuten monet hyvät tarinat, myös meidän tarinamme alkoi unelmalla menestyksestä. Kokenut yrittäjä ei suostunut antamaan periksi edes monien pahojen takaiskujen jälkeen. Hän päätti näyttää maailmalle, että kaikki on mahdollista, kun apuna on aimo annos smoolantilaista itsevarmuutta ja nerokkuutta.

Se alkoi polkupyörästä!

Keväällä 1987 Lasse Björkman oli velkaantunut konkurssin jäljiltä ja eli hyvin niukoissa oloissa. Eräänä päivänä hän sattui kuulemaan, että rakennusyhtiö BPA suunnitteli 500 parvekkeen rakentamista yleishyödyllisen asuntoyrityksen asuntoihin Skatanin alueella Växjössä. Kyseessä oli suuri, noin 5 miljoonan kruunun arvoinen hanke. Siinähän on minulle sopiva homma, tuumasi Lasse, ja pyöräili BPA:n konttorille oma luonnoksensa ja pellinpalanen tavaratelineellä.

Epäileväinen herrajoukko kuunteli ja antoi Lasselle neljä viikkoa aikaa kehittää testiparvekkeen. Hän otti haasteen vastaan ja vietti kesälomansa kehittämällä prototyyppiä romusta, teräsvillasta ja muusta, mitä vain käsiinsä sai. BPA:n herrat pitivät näkemästään, joten Lasse oli saanut ensimmäisen tilauksensa. Tästä alkoi yrityksen matka.

Suuri sitoutuminen ja intohimo

1990-luvun talouskriisi toimi kasvavan yrityksen tulikasteena. Välttämättömien rakennemuutosten sarja loi pohjan Balcon tulevaisuudelle. Yritys kehitti rutiinejaan ja tuotteitaan sekä hankki useita patentteja. Vuosikymmenen puolivälissä markkinoilla alkoi näyttää valoisammalta, ja tilauskirja täyttyi jälleen. Nyt yritystoiminta pääsi toden teolla vauhtiin, ja monet merkittävät projektit tekivät Balcoa tunnetuksi. 2000-luvulla kasvu jatkui vakaana, ja Balco aloitti toimintansa useissa Euroopan maissa. Ansiokkaan tuotekehityksen ja useiden vahvojen patenttien ansiosta Balcon tuotteet saavuttivat markkinajohtajan aseman. Ne alkoivat saada palkintoja, ja loppu on – kuten on tapana sanoa – historiaa.

Perustaja Lasse Björkmanin itsevarmuus, omistautuminen ja intohimo heittäytyä haasteisiin elävät Balcossa edelleen. Tätä upeaa perintöä vaalimme joka päivä. Meille mikään ei ole mahdotonta. Autamme toinen toisiamme saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tapa, jolla Lasse sai yrityksen kasvamaan yli 30 vuotta sitten toimii edelleen.


Laatutodiste, joka antaa turvaa.

Maailmanlaajuisesti toimiva Dun & Bradstreet luokittelee vuosittain ruotsalaisten yritysten luottokelpoisuuden. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme joka vuosi saaneet korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Tämä merkki osoittaa, että kyseessä on Balcon oma ratkaisu. Meille on myönnetty nelisenkymmentä patenttia koskien pieniä parvekerakentamisen yksityiskohtia, jotka vaikuttavat kokonaisuuksiin tehden niistä parempia.

ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifiointi tarkoittaa, että toimimme sertifioidun johtamisjärjestelmän mukaisesti. Balco on ollut sertifioitu näiden kahden standardin mukaisesti vuodesta 1999 lähtien ja näkee nämä järjestelmät merkittävinä tekijöinä yrityksen kasvussa vuosien varrella. Lisätietoja sertifikaatista saat napsauttamalla tästä.

Pohjoismaisen parvekeyhdistyksen merkki. Jäsenenä sitoudumme noudattamaan yhdistyksen ohjeita, jotta voimme toimittaa teknisesti laadukkaita ja turvallisia parvekkeita.

Balco on sertifioitu standardin EN 1090-1 mukaisesti (sert.nro: 1505-CPR-CS1017). Balco antaa suoritustasoilmoituksen ja CE-merkinnän rakennustuoteasetuksen (EU) N:o 305/2011 mukaisesti.

Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.