Menu

Kieli:

Balco auttaa asiakkaita parantamaan energiatehokkuutta

Balco on siirtymässä uudelle tasolle ja on palkannut energiastrategin ottaen näin merkittävän askeleen kohti asiakkaidemme auttamista kestävyyskysymyksissä. Uuteen tehtävään astuva Nisse Larsson työskentelee pääasiassa energiansäästötoimissa asiakkaiden kiinteistöissä.

Balco on yksi Euroopan johtavista lasitettujen parvekkeiden ja avoparvekkeiden valmistajista. Yrityksen perustamisvuoden 1987 jälkeen on tapahtunut paljon. Toimimme nykyään kahdeksassa maassa, meillä on yli 500 työntekijää ja pääasiakkaitamme ovat vuokranantajien yhdistykset, vuokra-asunnot ja rakennusurakoitsijat. Nyt liiketoimintamme jatkaa kasvuaan uuden energiastrategin myötä, joka on täysin uusi rooli Balcolla. 

Nisse Larsson tulee johtamaan strategista energiatyötä, jossa luodaan kattava kuva asiakkaan kiinteistöstä ja sen energiantarpeesta. Hän auttaa asiakkaitamme parantamaan energiatehokkuutta ja seuraamaan tuloksia. Nissellä on laaja kokemus alalta ja hän on työskennellyt menestyksekkäästi energiaoptimoinnin parissa lukuisissa kiinteistöissä ympäri Ruotsia.

”Balco tarjoaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen ratkaisun ja huolehtii koko projektista”, Nisse sanoo. Lähtökohtanamme on kiinteistön ylläpitosuunnitelma: käymme läpi kyseisen kiinteistön tarpeet ja mahdolliset vaihtoehdot. Alueitamme ovat perinteisesti olleet parvekkeet ja julkisivut, mutta nyt laajennamme tarjontaamme esimerkiksi aurinkokennoilla ja ilmanvaihdon optimoinnilla. Autamme myös yksilölliseen mittaamiseen ja laskutukseen liittyvissä mittauksissa, joihin kuuluvat lämpimän käyttöveden ja kotitaloussähkön kulutusmittaukset huoneistotasolla. 

”Odotan innolla, että pääsen auttamaan Balcon asiakkaita tulemaan ilmastoviisaammiksi”, Nisse sanoo.


Euroopan suurin lasitettujen parvekkeiden ja avoparvekkeiden toimittaja

Balco on parvekerakentamisen markkinajohtaja, joka kehittää, valmistaa, myy ja asentaa avonaisia ja lasitettuja parvekejärjestelmiä. Parvekkeemme soveltuvat niin uudis-, korjaus- kuin täydennysrakentamiseenkin.

Asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöt, asumisoikeusyhdistykset, kunnalliset asuntoyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakennuttajat. Tuotantomme ja pääkonttorimme sijaitsevat Växjössä, Ruotsissa, ja meillä on tytäryhtiöt Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Puolassa ja Alankomaissa.

Balcon avoparveke Balco
Balco – Balcon avoparveke
Balcon lasitettu parveke Balco
Balco – Balcon lasitettu parveke

Ota yhteyttä – takaamme nopean ja yksilöllisen palvelun.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.