Menu

Kieli:

Balcolle korkein arvosana laadukkaasta betonista

Balcon parvekelaatat saivat tänä vuonna korkeimman arvosanan rakennustuotteita valvovalta yhdistykseltä Ruotsissa, Byggvarubedömningen –yhdistykseltä. Syynä tähän on että Balco pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotantoaan ja löytämään uusia  laadukkaita ratkaisuja. Tuotantoprosessi on hyvin suunniteltu ja tarkoin harkittu. Ympäristöasiat ovat myös tärkeä arvomme ja ISO-sertifikaattimme (ISO 9001 ja ISO 14001) on arvostettu.

Kaikki parvekelaatat valetaan Balcon omalla tehtaalla Växjössä. Näin varmistetaan   parvekelaattojen laatu jokaisen laatan kohdalla, rakennustyömaalla olosuhteet vaihtelevat päivittäin. Balcon oman laadunvalvonnan lisäksi myös ulkopuoliset tahot arvioivat  tuotteitamme, näin ylläpidämme korkeaa laatustandardiamme.

Byggvarubedömningen on voittoa tavoittelematon yhdistys joka arvioi rakennustuotteita. Yhdistyksen tavoitteena on pyrkiä varmistamaan että nykyisen rakennusteollisuuden tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita eikä kemikaaleja. He haluavat edistää tuotekehitystä kohti myrkytöntä ja hyvin rakennettua ympäristöä.

Ota yhteyttä, kerromme parvekelaatoista mielellämme lisää: https://www.balco.fi/contact/

bvb-logo-transparent

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.