Menu

Kieli:

Balco mukana Kiinteistö2022-tapahtumissa

Balco on tänäkin vuonna mukana Kiinteistö2022-tapahtumissa ympäri Suomen! Perinteikäs Kiinteistö2022-tapahtuma on asunto-osakeyhtiöiden hallitusten jäsenille ja isännöitsijöille suunnattu maksuton tapahtuma. Arki-iltoina järjestettävillä kiinteistömessuilla tutustut monipuolisesti eri yrityksiin, tuotteisiin ja palveluihin, joiden avulla voit kehittää asunto-osakeyhtiön hallituksen toimintaa. Kuulet myös ajankohtaisista aiheista, jotka taloyhtiötäsi voivat koskettaa, ja tapaat samalla kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita.

Tämän vuoden tapahtumat polkaistiin vauhdikkaasti käyntiin Balcon osalta syyskuussa Porissa ja Turussa, joissa pääsimme jo tapaamaan runsaasti muita alan toimijoita sekä auttamaan asiakkaitamme askarruttavien kysymysten parissa. Olemme tuttuun tapaan esittelemässä omaa toimintaamme tänä vuonna vielä Jyväskylässä, Rovaniemellä, Oulussa, Helsingissä ja Tampereelta. Kaikki tapahtumat löytyvät keskeisiltä paikoilta upeista kokous- ja kongressitiloista. Valitse siis vain itsellesi sopiva paikkakunta ja tule rohkeasti mukaan!

Kiinteistö2022-tapahtumissa kuulet kasvotusten asiantuntevaa ja selkeää tietoa parvekkeiden uusimisesta, kestävistä parvekeratkaisuista sekä siihen liittyvistä prosesseista. Paikan päällä otat myös helposti ammattilaisten johdatuksella selvää, kuinka voit käynnistää parvekeremontin Balcon avulla omassa asunto-osakeyhtiössäsi. Messut ovat oiva tilaisuus tutustua lähemmin konsepteihimme sekä kysyä heti kaikki mielen päällä olevat kysymykset parvekeremonttiin liittyen. Tapahtuma sisältää myös maksuttoman päivällisen.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät Kiinteistö2022-tapahtuman sivuilta.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.