Parveke – ja julkisivuremontit

Olisiko aika kunnostaa parveke? Ulkoilma altistaa avoparvekkeisiin käytetyn betonin suurelle rasitukselle, ja asukkaat ovat usein täysin tietämättömiä tämän vaikutuksesta parvekkeen turvallisuuteen ja käyttöikään. Balco on erikoistunut toimittamaan parvekeratkaisuja asiakkaille, joiden nykyiset parvekkeet ovat kunnostuksen tarpeessa. Myyjämme tapaavat asiakkaita mielellään ja kertovat Balco-menetelmän hyödyistä lisää.

Hyvä tietää avoparvekkeista

• Parvekkeiden remontointitarve ilmenee kunnossapitosuunnitelmasta. Turvallisuussyistä suunnitelmaa on tärkeää noudattaa.

• Jos olet epävarma parvekkeen kunnosta, suosittelemme betonilaatan ja kaiteen kuntotarkastusta. Autamme tässä mielellämme – pyydä meiltä lisätietoja.

• Joskus remonttitarve on näkyvä, mutta ei aina. Tarkkaile värin haalistumista ja betonissa näkyviä halkeamia.

Perinteinen remontti

Ulkoisen kuormituksen vuoksi avoparvekkeita on korjattava noin 15 vuoden välein. Perinteisen betoniremontin lopputuloksena on samankokoinen ja -näköinen parveke kuin ennenkin. Kyseessä on kallis ja aikaa vievä prosessi, joka on kaiken lisäksi toistettava muutaman vuoden päästä.

Monilla asuinalueilla on edessään laajoja ja kalliita peruskorjauksia. Parvekkeiden lisäksi kunnostusta kaipaavat myös julkisivut, ikkunat ja ovet. Monet taloyhtiöt toteuttavat parvekeremontit edelleen perinteisellä tavalla, jonka tulokset kestävät hyvänä 15 vuotta.

Balcon ilmastoystävällinen lasitus

Ainutlaatuinen Balco-menetelmä on kestävä, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto remontoida parvekkeet. Balco-menetelmällä tehdyt parvekkeet kestävät käytössä jopa 90 vuotta.

Balco-menetelmä – fiksumpi tapa remontoida

Balco-menetelmä – fiksumpi tapa remontoida
Nykyisten avoparvekkeiden korvaaminen uusilla lasitetuilla parvekkeilla lisää paitsi mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä myös minimoi sekä parvekkeiden, julkisivujen, ikkunoiden että ovien tulevan kunnossapitotarpeen. Lasitettujen parvekeratkaisujen käyttöikä on pidempi, mikä on eduksi pitkän aikavälin energia- ja ympäristövaikutuksia ajatellen. Balco-projektin hiilijalanjälki on keskimäärin hehtaarin kokoisen metsän verran pienempi kuin tavallisen parvekeremontin.

Parvekkeen lasittaminen ja samanaikainen laajennus on kustannustehokas, houkutteleva ja ilmastoystävällinen vaihtoehto perinteiselle parvekeremontille. Lasitettu parveke tuo lisätilaa, jota voi käyttää haluamallaan tavalla vuodenajasta riippumatta. Kyseessä on investointi, joka parantaa asuinympäristön turvallisuutta ja vetovoimaa sekä vahvistaa talon ominaisluonnetta. Balcon lasitusjärjestelmä on ympäristöystävällinen investointi. Lasitus nostaa asunnon arvoa, ja parantaa sen käytettävyyttä, pienentää energiakuluja ja pidentää parvekkeen käyttöikää. Lämmityskustannukset voivat pienentyä jopa 20 prosenttia, koska ulkoilma lämpenee lasitetussa tilassa ennen asuntoon kulkeutumista.

Perinteisellä tavalla tehty betoniremontti on tehtävä parvekkeille kaksi, tai jopa kolme kertaa, 50 vuoden aikana. Balcon parvekeratkaisu kestää käytössä 90 vuotta, ja kun se on ylittänyt käyttöikänsä, käytetyt materiaalit voidaan kierrättää. Tämä on suurin ero perinteiseen betoniremonttiin verrattuna. Ratkaisumme ei siis ole paras ainoastaan taloudellisesta näkökulmasta vaan myös asumismukavuuden ja ympäristön kannalta.


Ideasta todellisuuteen

Balco on turvallinen ja vakaa kumppanisi rakennusprosessin kaikissa vaiheissa ensipohdinnoista aina loppukatselmukseen saakka.

Neuvonta

Aluksi keskustelemme yhdessä toiveistasi ja tarpeistasi, jotka liittyvät parvekkeen suunnitteluun ja toimintaan. Tämän jälkeen Balco laatii ehdotuksen, karkean aikataulun ja kustannuslaskelman.

Arrow

Suunnittelu

Balcon insinöörit käynnistävät suunnittelutyön. Vaikka parvekkeet saattavat näyttää samalta, jokainen niistä on uniikki.

Arrow

Valmistus

Balcon parvekkeet valmistetaan moderneissa tiloissa Ruotsin pääkonttorimme vieressä Växjossa ja tehtaallamme Puolassa.

Arrow

Toimitus

Jokainen parvekejärjestelmä on osittain valmiiksi koottu ja merkitty tehtaalla. Tämän tarkoituksena on helpottaa kuljetusta ja nopeuttaa asentajien työtä rakennustyömaalla.

Arrow

Lopputarkastus

Kun parvekkeet on asennettu ja viimeistelty, suoritetaan lopputarkastus, ennen kuin ne voidaan ottaa käyttöön. Balco antaa 5 vuoden takuun.

Arrow

Onko teillä tiedossa parvekeprojekti? Me autamme.

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin otamme yhteyttä. Emme tee yksittäisiä parvekkeita omakotitaloihin tai vastaaviin.

    Olen lukenut ja samaa mieltä Balcos Integrity Policy