Parvekeremontit

Parveke - ja julkisivuremontit

Olisiko aika kunnostaa parveke? Ulkoilma altistaa avoparvekkeisiin käytetyn betonin suurelle rasitukselle, ja asukkaat ovat usein täysin tietämättömiä tämän vaikutuksesta parvekkeen turvallisuuteen ja käyttöikään. Balco on erikoistunut toimittamaan parvekeratkaisuja asiakkaille, joiden nykyiset parvekkeet ovat kunnostuksen tarpeessa. Myyjämme tapaavat asiakkaita mielellään ja kertovat Balco-menetelmän hyödyistä lisää.

Balkongrenovering - Balco

Balco klimatsmart inglasning

Hyvä tietää avoparvekkeista

• Parvekkeiden remontointitarve ilmenee kunnossapitosuunnitelmasta. Turvallisuussyistä suunnitelmaa on tärkeää noudattaa.

• Jos olet epävarma parvekkeen kunnosta, suosittelemme betonilaatan ja kaiteen kuntotarkastusta. Autamme tässä mielellämme – pyydä meiltä lisätietoja.

• Joskus remonttitarve on näkyvä, mutta ei aina. Tarkkaile värin haalistumista ja betonissa näkyviä halkeamia.

Balcon ilmastoystävällinen lasitus

Perinteinen remontti
Ulkoisen kuormituksen vuoksi avoparvekkeita on korjattava noin 15 vuoden välein. Perinteisen betoniremontin lopputuloksena on samankokoinen ja -näköinen parveke kuin ennenkin. Kyseessä on kallis ja aikaa vievä prosessi, joka on kaiken lisäksi toistettava muutaman vuoden päästä.

Monilla asuinalueilla on edessään laajoja ja kalliita peruskorjauksia. Parvekkeiden lisäksi kunnostusta kaipaavat myös julkisivut, ikkunat ja ovet. Monet taloyhtiöt toteuttavat parvekeremontit edelleen perinteisellä tavalla, jonka tulokset kestävät hyvänä 15 vuotta. Ainutlaatuinen Balco-menetelmä on kestävä, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto remontoida parvekkeet. Balco-menetelmällä tehdyt parvekkeet kestävät käytössä jopa 90 vuotta.

Balco inglasad balkong

Balcon lasitetut parvekkeet

Balco-menetelmä – fiksumpi tapa remontoida
Nykyisten avoparvekkeiden korvaaminen uusilla lasitetuilla parvekkeilla lisää paitsi mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä myös minimoi sekä parvekkeiden, julkisivujen, ikkunoiden että ovien tulevan kunnossapitotarpeen. Lasitettujen parvekeratkaisujen käyttöikä on pidempi, mikä on eduksi pitkän aikavälin energia- ja ympäristövaikutuksia ajatellen. Balco-projektin hiilijalanjälki on keskimäärin hehtaarin kokoisen metsän verran pienempi kuin tavallisen parvekeremontin.

Parvekkeen lasittaminen ja samanaikainen laajennus on kustannustehokas, houkutteleva ja ilmastoystävällinen vaihtoehto perinteiselle parvekeremontille. Lasitettu parveke tuo lisätilaa, jota voi käyttää haluamallaan tavalla vuodenajasta riippumatta. Kyseessä on investointi, joka parantaa asuinympäristön turvallisuutta ja vetovoimaa sekä vahvistaa talon ominaisluonnetta. Balcon lasitusjärjestelmä on ympäristöystävällinen investointi. Lasitus nostaa asunnon arvoa, ja parantaa sen käytettävyyttä, pienentää energiakuluja ja pidentää parvekkeen käyttöikää. Lämmityskustannukset voivat pienentyä jopa 20 prosenttia, koska ulkoilma lämpenee lasitetussa tilassa ennen asuntoon kulkeutumista.

Perinteisellä tavalla tehty betoniremontti on tehtävä parvekkeille kaksi, tai jopa kolme kertaa, 50 vuoden aikana. Balcon parvekeratkaisu kestää käytössä 90 vuotta, ja kun se on ylittänyt käyttöikänsä, käytetyt materiaalit voidaan kierrättää. Tämä on suurin ero perinteiseen betoniremonttiin verrattuna. Ratkaisumme ei siis ole paras ainoastaan taloudellisesta näkökulmasta vaan myös asumismukavuuden ja ympäristön kannalta.