Ideasta todellisuuteen

Balco on turvallinen ja vakaa kumppanisi rakennusprosessin kaikissa vaiheissa ensipohdinnoista aina loppukatselmukseen saakka.

Lasitettu parveke tarjoaa perheellesi säältä suojattua lisätilaa ja tekee ihmeitä ankealle ja kuluneelle julkisivulle. Parvekelasitus on investointi, joka vahvistaa talon ominaisluonnetta ja parantaa asuinympäristön turvallisuutta ja vetovoimaa.

Parvekkeiden lasittaminen tuo myös taloudellisia etuja:
asuntojen arvo nousee, lämmityskustannukset pienenevät 20 prosenttia, ja parvekkeet kestävät käytössä jopa 90 vuotta.

Neuvonta, esittely ja visualisointi

Sovimme kanssasi parvekkeen mallista, väreistä ja käytettävistä materiaaleista. Samalla teemme arvion aikataulusta, kustannuksista ja laadimme tavallisesti myös havainnekuvat parvekeratkaisusta nykyisessä julkisivussa. Näin voit verrata nykytilannetta mahdolliseen lopputulokseen. Esittelemme suunnitelman mielellämme kaikille talon asukkaille. Kun aloitamme yhteistyön, niin haemme rakennusluvan, ja projektipäällikkömme ottaa vastuun projektin johtamisesta.

Rakenne ja suunnittelu

Kokoamme kohteen kaikki tiedot yhteen ja aloitamme rakennustyöt. Teemme tarkat laskelmat kiinnityksistä ja muista teknisistä yksityiskohdista, jotta ne täyttävät voimassa olevat mitoitusvaatimukset, jotka vaihtelevat parvekkeiden sijainnin mukaan. Vaikka parvekkeet näyttäisivätkin täysin samanlaisilta, jokaisen rakenne on ainutlaatuinen. Muokkaamme koottuja tietoja ja laadimme piirustukset niiden pohjalta. Piirrämme parvekkeen kaikkine yksityiskohtineen sekä kaksi- että kolmiulotteisena, liitämme piirustuksiin tarkat asennusohjeet ja valmistelemme tuotannon.

Valmistus

Kaikki tuotantomme tapahtuu moderneissa ja tehokkaissa tiloissa pääkonttorimme yhteydessä Ruotsin Växjössä sekä uudessa tehtaassamme Puolassa. Balcon tuotantoprosessi on sertifioitu ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 3834-2 -standardien mukaisesti, mikä tekee meistä alallamme ainutlaatuisen. Sertifikaatit ovat osoitus tuotantomme laadusta sekä siitä, että kiinnitämme runsaasti huomiota ympäristöasioihin. Jatkuva investoiminen koneisiin ja osaamiseen takaa korkean laadun ja toimitusvarmuuden.

Toimitus ja asennus

Kokoamme valmiit komponentit yhteen ja toimitamme ne kohteeseen. Kiinteistöllä tehtävät työt on tällöin tavallisesti jo aloitettu: vanhat parvekkeet ja kaiteet purettu sekä julkisivu mahdollisesti remontoitu. Todennäköisesti olemme myös pitäneet pari palaveria, joissa on käyty läpi kaikki yksityiskohdat ja laadittu projektille tarkka aikataulu. Balcon tapa on asentaa kaikki parvekkeet ulkopuolelta. Parvekkeet toimitetaan numeroituina talon, kerroksen ja parvekerivin mukaan, jotta asennus sujuu mahdollisimman jouhevasti ja nopeasti. Erikoistuneet asentajat asentavat parvekkeet asennuspäällikkömme johdolla.

Loppukatselmus ja tyytyväiset asiakkaat

Prosessi tulee päätökseensä, kun kaikki parvekkeet on asennettu paikoilleen ja loppukatselmus on läpäisty. Balco myöntää parvekejärjestelmilleen 5 vuoden takuun.

Hyviä syitä valita Balco parveketoimittajaksi:

• Nykyinen parveke korvataan suuremmalla parvekkeella.
• Järjestelmämme ovat huoltovapaita.
• Ilmanvaihtojärjestelmämme antaa talon hengittää.
• Vedenpoistojärjestelmämme pitää julkisivun siistinä.
• Lämmityskulut pienenevät.
• Lattioiden kylmyys ja kylmälaskeuma asunnoissa vähenevät.
• Julkisivujen, ikkunoiden ja ovien huollontarve vähenee.
• Asukkaiden vaihtuvuus vähenee.

• Sisäilmasto paranee.
• Luonnollinen melusuoja vaimentaa ääniä ja lisää asuinmukavuutta.
• Lasitus on helppo pitää puhtaana.
• Parvekkeilla on entistä turvallisempaa oleskella.
• Asuntojen arvo nousee.
• Käytännöllistä lisätilaa ympäri vuoden.
• Parvekkeella on täydelliset olosuhteet parvekepuutarhan harrastajille.

Haluatko tietää lisää?

Täytä tietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä

    Olen lukenut ja samaa mieltä Balcos Integrity Policy