RAKENNUSURAKOITSIJOILLE

Balco on avonaisten ja lasitettujen parvekejärjestelmien, parvekekaiteiden, portaiden ja varusteiden kokonaistoimittaja niin uudistuotantoon kuin elementtirakentamiseen. Järjestelmiämme voidaan käyttää myös olemassa olevien parvekkeiden kunnostamiseen ja täydentämiseen. Olemme kehittäneet kattavan valikoiman joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka voimme toimittaa nopeasti ja tehokkaasti suoraan asiakkaalle. Balco toimii myös neuvonantajana ja rakennuskumppanina kaiken tyyppisissä parvekeprojekteissa.

KOKENEET AMMATTILAISET JA INNOVATIIVISET PARVEKEJÄRJESTELMÄT

Pitkä kokemuksemme tarkkuusvalmistettujen ja korkealaatuisten parvekkeiden valmistamisesta ja asentamisesta tekee meistä luotettavan kumppanin projektin kaikissa vaiheissa. Balcon asiantuntijatiimi työskentelee läheisessä yhteistyössä arkkitehtien ja urakoitsijoiden kanssa, jotta voimme toimittaa parhaat ratkaisut rakennuksen tyypistä riippumatta.

Kun etsit tietyn tyyppistä parvekekaidetta tai lasitusta, voit valita sopivimman tuotteen laajasta valikoimastamme. Balcon Architectural Advisor havainnollistaa sinun tai arkkitehdin ajatuksia ja ideoita realistiksi 3D-kuviksi.

OMA TUOTEKEHITYS JA TUOTANTO TAKAAVAT LAADUN

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki parvekejärjestelmät ja -varusteet omissa tehtaissamme. Tämä antaa meille mahdollisuuden valmistaa parvekkeen kaikki elementit tarkasti niin, että ne sopivat mitoiltaan ja tyyliltään rakennukseen. Kaikki parveketuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät kaikki alan turvallisuus- ja toimivuusvaatimukset.

TOIMIVAT RATKAISUT UUDISTUOTANTOON JA ELEMENTTIRAKENTAMISEEN

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja myös elementtirakentamiseen. Laajasta tarjonnastamme löytyy kaikkea yksinkertaisista parvekekaiteista ja kevyistä lasituksista monimutkaisiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin. Tarjoamme myös taottuja teräskaiteita sisä- ja ulkoportaisiin sekä parvekkeisiin.

RÄÄTÄLÖIDYT TUOTTEET JA RAJATTOMAT VALINNANMAHDOLLISUUDET

Tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja designin, lasien, luukkujen, vedenpoiston ja materiaalien suhteen. Kaikki parvekekaiteemme ja -lasituksemme voidaan toimittaa valitsemasi värisinä; vakiona RAL-värijärjestelmän värisävyjen mukaisesti, ja lisämaksua vastaan myös NCS-värijärjestelmän mukaisesti.

Kaiteiden rungot valmistetaan kokonaan alumiinista ja varustetaan erilaisilla verhoiluilla. Saatavana on esimerkiksi stucco-kuvioitua alumiinilevyä, eri tavoin kuvioitua rei’itettyä alumiinilevyä sekä värillistä tai väritöntä turvalasia kehyksillä tai ilman pystyprofiileja.

Toimitamme myös kehyksiin asennettuja laminaattilevyjä monissa eri vakioväreissä ja avoimen vaikutelman antavia säleikköjä. Tämän ohella tarjolla on lisätuotteita, kuten paloluokiteltuja ja tavallisia väliseiniä, ranskalaisia parvekekaiteita sekä parvekekattoja.

 

BALCON PARVEKEJÄRJESTELMÄT NOSTAVAT KIINTEISTÖN ARVOA

Olemme vuosien mittaan kehittäneet ainutlaatuisia patentteja, joiden ansiosta tuotteemme ovat markkinoiden parhaita. Balcon parvekejärjestelmät eivät pelkästään lisää parvekkeiden käytettävyyttä, vaan ne nostavat myös kiinteistön arvoa ja mahdollistavat näin korkeammat vuokrat.