BALCON HYÖDYT

Erotumme muista parvekeyrityksistä esimerkiksi käyttövarmojen lasitustemme ansiosta. Balcon lasitettujen parvekejärjestelmien elinkaari on 50 vuotta. Tämä tarkoittaa pitkiä poistoaikoja ja erittäin alhaisia käyttöarvokustannuksia. Investointi on siis kaikin puolin kannattava.

KESTÄVÄ INVESTOINTI

Monet asuinalueet ovat suurien ja kalliiden saneeraustarpeiden kynnyksellä. Kyse ei ole pelkästään parvekkeista, vaan myös julkisivut, ikkunat ja ovet vaativat toimenpiteitä. Perinteiselle lyhytaikaiselle remontille löytyy nyt kestävä vaihtoehto. Balco-menetelmä on kustannustehokas tapa hoitaa pitkän aikavälin saneeraustarpeet. Korvaamalla nykyiset avoimet parvekkeet uusilla lasitetuilla parvekelaatoilla saadaan parempi viihtyvyys ja käytettävyys sekä minimoidaan tulevien vuosien ylläpitotarvetta.

SÄÄSUOJA

Lasitetut parvekkeet suojaavat kiinteistöä ilmaston rasituksilta ja tämä osaltaan säästää energiaa, pidentää huolto- ja korjausvälejä sekä vähentää meluhaittoja. Peittämällä koko julkisivu Balcon parvekejärjestelmällä syntyy ilmasto sääsuojaseinä. Riippumattomat tutkimukset ovat osoittaneet, että tällä saavutetaan melkein 20 prosentin energiasäästö. Parvekkeiden lasit ja ilma muodostavat eristekerroksen, jonka vaikutuksesta tuloilma lämpenee ennen asuntoon kulkeutumista. Lopputuloksena lattiaveto vähenee ja sisälämpötila on korkeampi. Sääsuojaseinä poistaa lisäksi sekä parvekkeen, julkisivun että ovien remonttitarpeet.

IDEASTA AINA VALMISEEN LOPPUTARKASTUKSEEN

Lasitettujen parvekkeiden asentaminen yksittäiseen kiinteistöön tai kokonaiselle asuinalueelle on iso investointipäätös. Asioidessasi Balcon kanssa saat turvallisen ja vakaan kumppanin koko rakennusprosessin ajaksi, ensimmäisistä tiedusteluista lähtien aina takuukatselmukseen saakka. Pitkä kokemuksemme, vakavaraisuus ja terve talous tekevät meistä turvallisen ja vakaan toimittajan. Otamme vastuun parvekejärjestelmistämme pitkälle tulevaisuuteen.

PARAS TARJOUS

Julkisia hankintoja koskevan lainsäädännön tarkoitus on varmistaa, että parhaan tarjouksen tehnyt saa hankintasopimuksen. Monessa tapauksessa voi olla hankalaa päättää, mikä on paras tarjous. Totuudenmukaisen kokonaiskuvan luomiseksi on huomioitava useita tekijöitä, joita verrataan jatkuvasti tarjouspyyntöasiakirjan muotoon.

TARKISTUSLISTA – HUOMIOITAVAA TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJASSA

Omenoiden vertaaminen päärynöihin appelsiineihin on vaikeaa! Olemme laatineet pienen tarkistuslistan, joka voi olla avuksi hyvää tarjouspyyntö-asiakirjaa valmisteltaessa, ja joka helpottaa tarjousten totuudenmukaista arviointia.

  • Kartoita toimintojen tarvetta: esimerkiksi ilmastosuojan laajuutta ja meluvaimennusta, ilmanvaihtoa, vedenpoistoa, lasien liu’uttaminen sivusuunnassa ja/tai kääntäminen puhdistusta varten.
  • Parvekkeiden koko: Isommat parvekkeet lisäävät käytettävyyttä ja mahdollistavat korkeammat vuokrat.
    Mahdolliset toimittajat: Selvitä, ketkä toimittajat saattaisivat täyttää vaatimukset.
  • Urakointimuodon valinta: Tutki, kumpi tulee edullisemmaksi: hankkia lasitetut parvekkeet erikoistuneen parvekeyrityksen kautta vai sisällyttää ne suurempaan urakkaan.