Lasitetut parvekkeet

–HYVÄ INVESTOINTI

Miten ihanaa onkaan istua lasitetulla parvekkeella ja tunnelmoida! Balcon lasitetuilla parvekkeilla on myös paljon muita etuja. Sen lisäksi, että parveke nostaa asunnon arvoa, se myös vähentää energiakustannuksia ja pidentää parvekkeen elinkaarta jopa 50 vuodella. On vaikea kuvitella parempaa investointia!

VASTAAMME KOKO PROSESSISTA

Parvekeprojektit ovat isoja ja monimutkaisia. Balco on valinnut työskentelytavakseen kokonaisurakoinnin taatakseen mahdollisimman hyvän lopputuloksen. Tämä tarkoittaa sitä, että autamme asiakasta koko rakentamisprosessin ajan ensimmäisistä tiedusteluista lähtien aina loppukatselmukseen saakka. Tällaisessa työskentelytavassa on useita etuja. Asiakas saa selkeän toimittajan, joka vastaa prosessin kaikista osista. Balco hallitsee jokaista vaihetta täydellisesti, ja voi siksi myöntää järjestelmilleen avokätisen takuun. Kokonaistoimittajana voimme myös tarjota erilaisia rahoitusratkaisuja.

TURVALLINEN JA VAKAA YHTEISTYÖKUMPPANI

Investointi lasitettuihin parvekkeisiin on iso päätös. Päätöksentekoprosessiin osallistuu monia ihmisiä, ja matkan varrella herää paljon kysymyksiä. Jokin asia voi jäädä helposti huomioimatta. Vakiintunut toimija tarjoaa selviä etuja. Balco on toteuttanut useita suuria projekteja ja kerännyt tietotaitoa, jollaista ei ole monella yrityksellä. Pitkä kokemuksemme, terve ja vankka talous tekevät meistä turvallisen ja vakaan yhteistyökumppanin. Otamme vastuun parvekejärjestelmistämme pitkälle tulevaisuuteen.

YKSILÖLLINEN PALVELU

Meillä ei tuijoteta pelkästään lopputulosta. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi jo ensitapaamisella. Siksi jokaisella kohteella on vain yksi myyjä ja jokaisella projektilla ainoastaan yksi projektinvetäjä. He ovat yhteyshenkilöitäsi niin suurissa kuin pienissä asioissa.

TULEMME ESITTELYKÄYNNILLE

Balcossa kohtaamme päivittäin asumisoikeusyhdistyksiä, hallituksia, asukkaita ja urakoitsijoita. Olemme tottuneet esittelemään tuotteitamme ja toimintaamme, mutta myös keskustelemaan erityyppisistä rahoitusratkaisuista. On täysin luonnollista, että ensivaiheessa on paljon kysyttävää ja ehkä epävarmuuttakin. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Stickanin asumisoikeusyhdistys ennen ja jälkeen; Uddevalla, Ruotsi.

Stickanin asumisoikeusyhdistys ennen ja jälkeen; Uddevalla, Ruotsi.