TALOYHTIÖILLE

–HYVÄ INVESTOINTI

Miten ihanaa onkaan istua lasitetulla parvekkeella, seurustella ja tunnelmoida! Balcon lasitetuilla parvekkeilla on myös paljon muita etuja. Sen lisäksi, että lasitettu parveke nostaa asunnon arvoa, se myös suojaa julkisivua ja vähentää energiakustannuksia. Lasitus pidentää parvekkeen elinkaarta jopa 50 vuodella. On vaikea kuvitella parempaa investointia!

VASTAAMME KOKO PROSESSISTA

Parvekeprojektit ovat isoja ja monimutkaisia. Balco on valinnut työskentelytavakseen kokonaisurakoinnin taatakseen mahdollisimman hyvän lopputuloksen. Tämä tarkoittaa sitä, että autamme asiakasta koko rakennusprosessin ajan – ensimmäisistä tiedusteluista aina loppukatselmukseen saakka. Kyseinen työskentelytapa tuo useita etuja. Asiakas saa selkeän toimittajan, joka vastaa prosessin kaikista osista. Balco hallitsee kaikkia vaiheita täysin ja voi siksi myöntää järjestelmilleen avokätisen takuun. Kokonaistoimittajana voimme myös tarjota erilaisia rahoitusratkaisuja.

TURVALLINEN JA VAKAA YHTEISTYÖKUMPPANI

Investointi lasitettuihin parvekkeisiin on suuri päätös. Päätöksentekoprosessiin osallistuu useita ihmisiä, ja matkan varrella herää paljon kysymyksiä. Jokin asia voi jäädä helposti huomaamatta. Tunnustettu toimija tarjoaa selviä etuja.
Balco on toteuttanut useita suuria projekteja ja kerännyt tietotaitoa, jollaista ei ole monella yrityksellä. Pitkä kokemuksemme, työmme korkea laatu, sekä vahva taloudellinen asemamme tekevät meistä turvallisen ja vakaan yhteistyökumppanin. Otamme vastuun parvekejärjestelmistämme pitkälle tulevaisuuteen.

YKSILÖLLINEN PALVELU

Meille on tärkeää muukin kuin pelkkä lopputulos. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi jo ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Siksi jokaisella kohteella on vain yksi myyjä ja jokaisella projektilla ainoastaan yksi projektinvetäjä. He ovat yhteyshenkilöitäsi niin suurissa kuin pienissä asioissa.

TULEMME ESITTELYKÄYNNILLE

Me Balcossa kohtaamme päivittäin taloyhtiöitä, yhdistyksiä, hallituksia, asukkaita ja urakoitsijoita. Olemme tottuneet esittelemään tuotteitamme ja toimintaamme, mutta myös keskustelemaan erityyppisistä rahoitusratkaisuista. On täysin luonnollista, että ensivaiheessa on paljon kysyttävää ja ehkä epävarmuuttakin. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Stickanin asumisoikeusyhdistys ennen ja jälkeen; Uddevalla, Ruotsi.

Stickanin asumisoikeusyhdistys ennen ja jälkeen; Uddevalla, Ruotsi.