Menu

Kieli:

As Oy Hiekkaharjuntie

Uudet lasitetut parvekkeet asukkaiden iloksi

Hiekkaharjuntielle täysin uudet parvekkeet

Vantaan Hiekkaharjussa sijaitseva taloyhtiö As Oy Hiekkaharjuntie kaipasi apua parvekkeidensa kunnostamiseen. Vanhassa rakennuksessa on 33 parveketta, jotka vaativat toimenpiteitä rakennuksen iän sekä betonissa olevien vaurioiden takia. Parvekkeet olivat tulleet jo niin sanotusti tiensä päähän, joten ne päätettiin uusia kokonaan.

– Kilpailutuksen jälkeen Balco oli paras vaihtoehto meidän tarpeisiimme, Jarmo Savolainen, hallituksen puheenjohtaja, toteaa tyytyväisenä.

Urakoitsijaksi valittu Balco purki vanhat parvekkeet ja rakensi tilalle uudenkarheat, käytännölliset ja tyylikkäät parvekkeet. Uudelleenrakennuksen yhteydessä parvekelaattoja syvennettiin, minkä avulla parvekkeelle onnistuttiin loihtimaan huomattavasti lisätilaa sekä avaruuden tuntua. Hiekkaharjuntien parvekkeet myös lasitettiin, mikä itsessään tuo huomattavasti etuja niin taloyhtiölle kuin asukkaille.

Faktaa projektista

Asiakas:

As Oy Hiekkaharjuntie

Valmistusvuosi:

2021

Osoite:

Hiekkaharjuntie 23
01300 Vantaa

Parvekkeiden määrä:

33

Elokuvia:

Citat Balco

Tämä tuo nyt todella hyvin talon esille edukseen. Uusi katto ja lasitukset tekevät parvekkeesta niin siistin ja fiksun näköisen!

Vuokko Lähdeaho, asukas

Ennen

Jälkeen

Lasituksella lisäarvoa ja asumismukavuutta

Lasitettu parveke nostaa asunnon arvoa, pienentää energiakustannuksia sekä lisäksi tekee ihmeitä ankealle ja kuluneelle julkisivulle. Hiekkaharjuntien parvekkeiden kunnostuksen yhteydessä myös ovet ja ikkunat suojattiin, jolloin niiden tuleva kunnossapitotarve vähenee. Uusien parvekkeiden lasit voidaan avata ja sulkea tarpeen mukaan, minkä ansiosta parvekkeella viihtyy säässä kuin säässä, lähes ympäri vuoden.

Uudet, lasitetut parvekkeet tuovat lisää viihtyisyyttä myös sisälle Hiekkaharjuntien asukkaiden koteihin. Ne päästävät entistä enemmän valoa asuntoon, vähentävät lämpöhukkaa ikkunoista ja ovista sekä auttavat suojaamaan asuntoa ulkoa tulevalta melulta huomattavasti. Uudet parvekkeet ilahduttavat Hiekkaharjuntien asukkaita siis myös lämpimämmällä kodilla ja hiljaisemmilla yöunilla. Lämpöä ja asukasviihtyvyyttä tuovat lisäksi uudet parvekematot.

Uudet parvekkeet ilahduttavat kaikkia osapuolia

Yksinkertaisella ja tehokkaasti hoidetulla parvekeremontilla Balco loihti Hiekkaharjuntielle aivan uudenlaiset parvekkeet, jotka tekivät niin asukkaiden kodeista kuin koko taloyhtiöstä toimivammat, siistimmät ja arvokkaamman näköiset. Asukkaat olivat hurmioissaan uusista parvekkeista, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa oli otettu huomioon erityisesti asumismukavuus. Myös taloyhtiössä oltiin enemmän kuin tyytyväisiä sekä Balcon työpanokseen että lopputulokseen, jossa yhdistyvät upea suunnittelu ja saumaton toteutus. Kohteen valvojana toimi Sara rakennuttajat Oy:n Kai Auvinen, joka oli omalta osaltaan myös todella tyytyväinen koko työprosessiin.

– Balco-ratkaisu toimi tässä erittäin hyvin, ja varsinainen parvekkeiden pystytys oli erittäin nopeaa sekä hyvin suunniteltua. Yhteistyö on kaikkien osapuolten kesken sujunut erinomaisesti, Auvinen sanoo.

– Kyllä ehdottomasti voin suositella Balcoa, Savolainenkin vielä toteaa.

Balcon parvekkeet luovat tilaa asumiselle

Balcon lasijärjestelmä mahdollistaa suuremmat parvekkeet. Käytettävyys paranee ja koti saa upean lisäulottuvuuden. Kyllä hyödyt ovat monet lukea lisää tästä.

Onko teillä tiedossa parvekeprojekti? Me autamme.

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin otamme yhteyttä.
Emme tee yksittäisiä parvekkeita omakotitaloihin tai vastaaviin.

    Olen lukenut ja samaa mieltä Balcos Integrity Policy

    Tilaa uutiskirjeemme!

    Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.