Rakennusurakoitsijoille

Balco on avoimien ja lasitettujen parvekejärjestelmien, parvekekaiteiden, portaiden ja varusteiden kokonaistoimittaja niin uustuotantoon kuin elementtirakentamiseen. Järjestelmiämme voidaan käyttää myös olemassa olevien parvekkeiden kunnostamiseen tai täydentämiseen. Olemme viime vuosina kehittäneet täydellisen valikoiman joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka voimme toimittaa nopeilla läpimenoajoilla. Balco toimii myös asiantuntevana konsulttina ja rakennuskumppanina kaikentyyppisissä parvekeprojekteissa.

Balco Construction Partner

Pitkä kokemuksemme tarkkuusvalmistettujen ja korkealaatuisten parvekkeiden valmistamisesta ja asentamisesta tekee meistä luotettavan toimittajan projektin kaikissa vaiheissa. Balcon asiantuntijatiimi työskentelee läheisessä yhteistyössä arkkitehtien ja urakoitsijoiden kanssa, jotta voimme toimittaa parhaat ratkaisut rakennuksen tyypistä riippumatta. Jos etsit tietyntyyppistä parvekekaidetta tai lasitusta, voit valita sopivimman tuotteen laajasta valikoimastamme. Voit myös kysyä neuvoa Architectural Advisoriltamme, joka auttaa sinua luomaan ratkaisun, joka on erityisesti sovitettu kohteena olevaan kiinteistöön.

OMA KEHITYS JA TUOTANTO

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki parvekejärjestelmät ja -varusteet omissa tehtaissamme. Tämä antaa meille mahdollisuuden valmistaa parvekkeen kaikki elementit tarkasti niin, että ne sopivat mitoiltaan ja tyyliltään rakennukseen. Kaikki parveketuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät kaikki alan turvallisuus- ja toimivuusvaatimukset.

TÄYDELLINEN VALIKOIMA UUSTUOTANTOON JA ELEMENTTIRAKENTAMISEEN

Valikoimassamme on räätälöityjä elementtiratkaisuja rakentajille. Laajasta tarjonnasta löytyy kaikkea yksinkertaisista kaiteista ja kevyistä lasituksista monimutkaisiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin. Tarjoamme myös taottuja teräskaiteita sisä- ja ulkoportaisiin sekä parvekkeisiin.

MAHDOLLISUUDET OVAT RAJATTOMAT

Kaikki parvekekaiteemme ja -lasituksemme voidaan toimittaa vapaavalintaisen värisinä; vakiona RAL-värijärjestelmän mukaisesti ja lisämaksua vastaan myös NCS-värijärjestelmän mukaisesti. Kaiteiden rungot valmistetaan kokonaan alumiinista ja varustetaan erilaisilla verhoiluilla. Saatavana on esimerkiksi stucco-kuvioitua alumiinilevyä, eri tavoin kuvioituja rei’itettyjä alumiinilevyjä sekä värillistä tai väritöntä turvalasia kehyksillä tai ilman pystyprofiileja. Toimitamme myös kehyksiin asennettuja laminaattilevyjä monissa eri vakioväreissä ja avoimen vaikutelman antavia säleikköjä. Tämän ohella tarjolla on lisätuotteita, kuten paloluokiteltuja ja tavallisia väliseiniä, ranskalaisia kaiteita ja parvekekattoja.

VALMIUS LASITUKSEEN

Balcon valikoima tarjoaa myös kaideratkaisun, joka sallii asukkaiden vaikuttaa itse parvekeympäristöönsä. Perusperiaatteena on lasituksen mahdollistava kaide. Lasitusjärjestelmissä on useita eri rakennevaihtoehtoja, jotka asennetaan parvekekaiteisiin tai koko kerroksen korkuisina järjestelminä kaiteen sisäpuolelle. Lasit voidaan toimittaa kehyksellisinä tai kehyksettöminä. Parvekekaiteiden ja lasitettujen parvekkeiden ohella tarjoamme myös portaita ja laajan valikoiman parvekevarusteita.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN

Olemme vuosien mittaan kehittäneet ainutlaatuisia patentteja, joiden johdosta tuotteemme ovat markkinoiden parhaita. Balcon järjestelmät eivät vain lisää parvekkeiden käytettävyyttä, vaan ne nostavat myös kiinteistön arvoa ja mahdollistavat näin korkeammat vuokrat. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää valikoimastamme.

Johtava lasitettujen ja avoimien parvekkeiden toimittaja euroopassa | Balco
WordPress Video Lightbox