TIETOJA BALCOSTA

Rakastamme parvekkeita!

Parasta sanoa se heti: Me rakastamme parvekkeita! Aluksi resurssimme olivat rajallisia, mutta innostuksella ja kovalla työllä pääsee pitkälle. Nykyisin olemme markkinajohtaja, ja avoimet ja lasitetut parvekejärjestelmämme ovat kysyttyjä tuotteita kautta Euroopan. Olemme myöskin ylpeitä siitä, että innovatiiviset ratkaisumme sekä tyylikäs muotoilu ovat lisänneet monen ihmisen elämänlaatua.

VAIN SINUA VARTEN

Meillä ei mietitä pelkästään lopputulosta. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi jo ensitapaamisella. Siksi jokaisella kohteella on vain yksi myyjä, ja jokaisella projektilla ainoastaan yksi projektinvetäjä, joka on yhteyshenkilösi niin suuressa kuin pienessä asiassa. Autamme mielellämme läpi koko rakentamisprosessin ensimmäisistä tiedusteluista lähtien aina lopputarkastukseen saakka. Korkea laatu ja pitkä kokemus sekä terve talous tekevät meistä turvallisen ja vakaan yhteistyökumppanin.

LAATU, JOKA ANTAA TURVALLISUUTTA

Korkea laatu ja pitkä kokemus sekä terve talous tekevät meistä turvallisen ja vakaan yhteistyökumppanin.

KESTÄVÄ TUOTEKEHITYS

Balcon tuotanto tapahtuu nykyaikaisissa ja tehokkaissa tiloissa Ruotsin pääkonttorillamme Växjössä. Tuotantoprosessi on sertifioitu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 3834-2 mukaisesti, mikä tekee Balcosta ainutlaatuisen alallaan. Standardit osoittavat, että meillä on korkea laatutaso läpi koko tuotannon, ja huomioimme myös ympäristövaikutukset. Kaikki tuotannossa käytetty sähkö on peräisin uusiutuvista energialähteistä.

TURVALLINEN JA VAKAA YHTEISTYÖKUMPPANI

Investointi lasitettuihin parvekkeisiin on iso päätös. Päätöksentekoprosessiin osallistuu monia ihmisiä, ja matkan varrella herää paljon kysymyksiä. Jokin asia voi jäädä helposti huomioimatta.

Maailmanlaajuisesti toimiva Dun & Bradstreet luokittelee vuosit­tain ruotsalaisten yritysten luottokelpoisuuden. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme saaneet joka vuosi korkeimman AAA-luottoluoki­tuksen.

Balco Patent Logotyp

Tämä merkki osoittaa, että kyseessä on Balcon oma ratkaisu. Meille on myönnetty nelisenkymmentä patenttia koskien pieniä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat kokonaisuuksiin tehden niistä parempia.

ISO certifiering

ISO 9001 -sertifikaattimme osoittaa, että saat laatuvarmistetun tuotteen/palvelun, joka täyttää vaatimuksesi asiakkaana. ISO 14001-standardi osoittaa, että tuotantomme on ympäristöystävällistä.

Pohjoismaisen parvekeyhdistyksen merkki. Jäsenenä sitoudumme noudattamaan yhdistyksen ohjeita, jotta voimme toimittaa teknisesti laadukkaita ja turvallisia parvekkeita.