Menu

Kieli:

Luovat puitteet uudella graafisella profiililla

Kasvaessamme tarvitsemme yhtenäisen graafisen ilmeen, joka tulee helposti tutuksi. Siksi olemme päättäneet päivittää ja muuttaa graafista muotokieltämme. Kerromme vihdoinkin mielellämme hieman siitä, mitä olemme tehneet ja miksi.

Olemme päivittäneet logomme, värimme, fonttimme ja muotokielemme kuvilla ja luonnoksilla. Emme halunneet menettää perintöämme prosessin aikana, joten olemme keskittyneet Balcon ydinolemuksen vangitsemiseen. Olemme edelleen sama smoolantilainen parvekeyritys, hieman vain suurempana ja paremmin varustautuneena tulevaisuutta varten.

Luovat Puitteet uudella

Historiamme muovaa meitä edelleen
Keväällä 1987 Lasse Björkman sai kuulla suunnitelmista rakentaa 500 parveketta Växjössä. Minulla on tähän ratkaisu, ajatteli Lasse ja otti luonnoksensa ja ajoi polkupyörällä projektikohteeseen kaupungilla. Se oli ensimmäinen projektimme ja Balcon matkan lähtölaukaus.

• Olemme käyttäneet tätä luonnosta työkaluna alusta lähtien, nyt haluamme tuoda sitä entistä enemmän esille edustamaan Balcoa. Luonnokset toimivat abstrakteina kuvioina, mutta myös kuvaavat menetelmäämme ja erilaisia projektejamme.

• Keltainen värimme kantaa edelleen identiteettiämme, mutta lisäsimme myös täydennykseksi uuden väripaletin. Väripaletti perustuu väripareihin, joissa jokaisella värillä on kaveri.

• Myös fontit on vaihdettu, jotta ne olisivat paremmin vuorovaikutuksessa tonaliteettimme ja graafisen ilmeemme kanssa. Pääasiallisena fonttinamme on Barlow, joka yhdistetään Adobe Casloniin.

• Logoamme on muutettu laajemman käytön helpottamiseksi. Olemme kohdistaneet logon eri elementit ja supistaneet saatavilla olevien varianttien määrää.

Kaikki eri osat, kuten logo, väripaletti, typografia ja graafiset elementit, pitävät meidät johdonmukaisina kaikessa viestinnässä ja tekevät meistä tunnistettavia kaikkialla missä meidät nähdään.

Luovat puitteet
Uusi muotoilukielemme antaa meille mahdollisuuden luovaan ilmaisuun yhtenäisen rakenteen sisällä. Se antaa meille oikeat edellytykset säilyttää muotokielemme ja samalla tilaa luovalle vapaudelle. Tämän myötä odotamme innolla, että voimme jatkaa kasvuamme parvekealan johtavana toimijana.


Euroopan suurin lasitettujen parvekkeiden ja avoparvekkeiden toimittaja

Balco on parvekerakentamisen markkinajohtaja, joka kehittää, valmistaa, myy ja asentaa avonaisia ja lasitettuja parvekejärjestelmiä. Parvekkeemme soveltuvat niin uudis-, korjaus- kuin täydennysrakentamiseenkin.

Asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöt, asumisoikeusyhdistykset, kunnalliset asuntoyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakennuttajat. Tuotantomme ja pääkonttorimme sijaitsevat Växjössä, Ruotsissa, ja meillä on tytäryhtiöt Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Puolassa ja Alankomaissa.

Balcon avoparveke Balco
Balco – Balcon avoparveke
Balcon lasitettu parveke Balco
Balco – Balcon lasitettu parveke

Ota yhteyttä – takaamme nopean ja yksilöllisen palvelun.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.