Menu

Kieli:

Balco Group satsaa lisää vastuullisuuteen

Yksi Balcon vastuullisuustyön painopistealueista on tavoite pienentää parvekevalmistuksen hiilijalanjälkeä 20 prosenttia vuoteen 2021 mennessä. Tällöin toiminnasta tulee ilmastopositiivista 5–10 vuotta aiemmin kuin nykytilanteen mukaisten 30–50 vuoden päästä. Saavutettava ympäristöhyöty on huomattava, sillä parvekkeen käyttöikä on yhteensä vähintään 90 vuotta*.

Viimeisten kahden vuoden aikana Balco on analysoinut ja dokumentoinut yrityksen tuotteiden hiilijalanjälkeä ympäristövastuun ja taloudellisen vastuun näkökulmasta. Osa hiilijalanjäljestä syntyy Euroopan ulkopuolelta hankittavista komponenteista ja materiaaleista. Pyrkimyksessään kuljetusten vähentämiseen ja materiaalihuollon turvaamiseen konserni onkin päättänyt jatkossa ostaa vain eurooppalaisilta toimittajilta.

Balco tekee toiminnassaan jatkuvia parannuksia YK:n seitsemäntoista globaalin kestävän kehityksen tavoitteen mukaisesti. Painopiste ei ole vain ympäristössä vaan myös sosiaalisessa ja taloudellisessa vastuullisuudessa. Vastuullisuusasioiden tärkeyden kirkastamiseksi Balco Group on nimittänyt Johan Fälthin vastuullisuusvastaavaksi. Konsernin sisällä on nyt aloitettu toimet, joilla pyritään nostamaan vastuullisuutta entistä ylemmäksi asialistalla.

Lisätietoja:

Johan Fälth, vienti- ja markkinointipäällikkö, vastuullisuusvastaava, +46 73 3456 125, johan.falth@balco.se

Kenneth Lundahl, toimitusjohtaja ja konsernin pääjohtaja, +46 70 6302 057, kenneth.lundahl@balco.se

*Balcon lasitetuissa vakioparvekkeissa käytettyjen materiaalien elinikäanalyysi, jonka Element Materials Technology suoritti Balco AB:n toimeksiannosta vuonna 2019.

Ota yhteyttä – takaamme nopean ja yksilöllisen palvelun.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.