Menu

Kieli:

As Oy Annalanharju

Uusi parveke parantaa kodin viihtyisyyttä

Lähtötilanne Annalanharjussa

Asunto Oy Annalanharjun taloyhtiö sijaitsee Tampereen Annalan kaupunginosassa, Kaukajärven tuntumassa. Huoneistoja rakennuksessa on 42, joista jokaisessa on oma parveke. Tänä vuonna 40 vuotta täyttävän asuinrakennuksen julkisivu oli saneerauksen tarpeessa, ja etenkin parvekkeiden kunto vaati toimenpiteitä.

Saneerauksen aikana kaikki Annalanharjun vanhojen parvekkeiden rakenteet purettiin, ja tilalle asennettiin aivan uudet parvekkeet. Osalla asukkaista oli jo ennestään lasitetut parvekkeet, mutta remontin myötä julkisivu sai yhtenäisemmän ja siistimmän ilmeen. Balco piti huolen siitä, että asukkaat saivat saneerauksessa unelmiensa parvekkeet.

Faktaa projektista

Asiakas:

As Oy Annalanharju

Valmistusvuosi:

2019

Osoite:

As Oy Annalanharju
Alasenkatu 2
33710 Tampere

Parvekkeiden määrä:

42

Elokuvia:

Poikkeuksellisen sujuva urakka

Koska pelkkä pintaremontti todettiin riittämättömäksi, valittiin saneerauksen pääurakoitsijaksi kestäviin ja laadukkaisiin elementtiparvekkeisiin erikoistunut Balco, joka hoiti sujuvasti niin parvekkeiden uusimisen kuin julkisivun kunnostamisen. Asunto Oy Annalanharjun hallituksen puheenjohtaja Jari Kaaja on erittäin tyytyväinen valintaan.
– Balcosta jäi oikein hyvä mielikuva, sillä he hoitivat mallikkaasti sen mitä lupasivat, ja välillä jopa hieman enemmänkin. Kokonaisuus on ollut erittäin laadukas ja mielestäni yhteistyön pitäisi aina olla näin sujuvaa yritysten kanssa. Ymmärtääkseni tämä oli myös täysin poikkeuksellinen urakka moniin muihin taloyhtiöiden remontteihin verrattuna, Kaaja sanoo.

Citat Balco

Ihana, iso ja kiva! Heti oven avattuani näin, kuinka tilava parveke oli, ja matto lattiassa lisää parvekkeen viihtyisyyttä.

Kirsti Mäkinen, asukas

Ennen

Jälkeen

Entistä viihtyisämpi parveke asukkaille

Annalanharjun julkisivu sai julkisivuremontin myötä hillityn vaalean värimaailman, ja parvekkeiden koko kasvoi melkein kolmanneksella. Uusissa parvekkeissa on tiivis kehyksellinen lasitus, joka pitää lämpöä paremmin kuin tavallinen lasitus. Remontin lopputuloksena asukkaat saivat siis sekä entistä suuremmat että käytännöllisemmät parvekkeet, sillä lasitus pidentää huomattavasti parvekekauden kestoa Suomen lyhyen ja viileän kesän aikana.

Tiiviit lasitukset ja lattiamatto lisäävät asumismukavuutta sekä parantavat myös rakennuksen energiatehokkuutta. Annalanharjun asukkaat ovat olleet todella tyytyväisiä lopputulokseen, ja etenkin entistä suuremmat ja kodikkaammat parvekkeet ovat herättäneet ihastusta.

Lopputunnelmat parvekeremontista

– Tässä urakassa todella tehtiin se mitä luvattiin, siihen hintaan mitä oli luvattu ja siinä aikataulussa mitä oli luvattu, Jari Kaaja sanoo. Erityiskiitosta Balco saa hyvästä yhteistyöstä ja selkeästä viestinnästä.

– Aina kysyessä on löytynyt vastaukset siihen, että mitä tehdään, miten tehdään ja kuka vastaa. Sellaista toimivan yhteistyön pitäisi aina olla, Kaaja sanoo. Balco järjesti vielä kesäiset pihajuhlat Annalanharjun asukkaille urakan valmistuttua, jossa uudet parvekkeet pääsivät heti paraatipaikalle.

Balcon parvekkeet luovat tilaa asumiselle

Balcon lasijärjestelmä mahdollistaa suuremmat parvekkeet. Käytettävyys paranee ja koti saa upean lisäulottuvuuden. Kyllä hyödyt ovat monet lukea lisää tästä.

Onko teillä tiedossa parvekeprojekti? Me autamme.

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, niin otamme yhteyttä.
Emme tee yksittäisiä parvekkeita omakotitaloihin tai vastaaviin.

    Olen lukenut ja samaa mieltä Balcos Integrity Policy

    Tilaa uutiskirjeemme!

    Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.