Menu

Kieli:

Aluemyyntipäällikkö – Etelä-Suomi, Balco Oy

Balco laajentaa toimintaansa Suomessa

ja etsii aktiivista ja myyntihenkistä Aluemyyntipäällikköä Etelä-Suomen alueelle, tehtävä on vakituinen ja solmitaan suoraan Balco Oy:n kanssa.

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Balcon parvekeratkaisujen projektimyynnistä alueellasi. Pääasiallisen asiakaskuntasi muodostavat asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt, isännöitsijät sekä rakentajat. Työssäsi etsit ja kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat isännöitsijöitä ja taloyhtiöiden hallituksen jäseniä. Asiakaskontaktoinnin ja neuvotteluiden lisäksi laadit asiakaskohtaisia ja räätälöityjä tarjouksia ja sopimuksia samalla ylläpitäen ja vahvistaen asiakassuhteita.

Sinulla on sekä kaupallista että teknistä taustaa ja olet jo työskennellyt ratkaisu- tai projektimyynnin parissa. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus ja koulutus rakennusteollisuuden parista. Työskentelyotteeltasi olet energinen, määrätietoinen ja tavoitteellinen, lisäksi pitkäjänteinen ja kärsivällinen, koska myyntiprosessit voivat olla pitkiä. Olet asiakkaidemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani, jolla on kykyä tuottaa asiakkaille luovia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Suhtaudut työaikaan joustavasti, sillä osallistut taloyhtiöiden kokouksiin. Sinulla on ajokortti ja voit joko käyttää omaa tai yrityksen autoa. Etelä-Suomen toimipiste sijaitsee Helsingissä, mutta voit työskennellä kotikonttorista käsin. Sujuva englannin tai ruotsin kielitaito on tässä tehtävässä välttämätön.

Balco tarjoaa sinulle vakituisen työtehtävän, markkinajohtajan laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä itsenäisen tehtävänkuvan kasvavassa yrityksessä. Tulet saamaan työssäsi sekä emoyhtiön että Suomen organisaation täyden tuen.

Hakemus

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Aaltonen +358 456686424 ja (englanti/ruotsi) David Andersson +46 725855603. Hakemuksen voit lähettää suoraan sähköpostitse anssi.aaltonen@balco.fi tai (englanti/ruotsi) david.andersson@balco.se otsikolla ”Regional Sales Manager”.

 

Balco is the marketing leader for balcony-systems. We develop, produce, sell and mount our own open and glazed balcony systems. Our Head Quarter is situated in Växjö, Sweden and we have subsidiaries in Norway, Denmark, Finland, UK, Germany, Holland and Poland. We are 300 co-workers and have a turnover of approximately 75 MEUR and growing rapidly. Our Production is handled in our facilities in Växjö were the production process  is certified according to ISO 9001 and ISO 14001.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.