Menu

Kieli:

Aluemyyntipäällikkö, Balco (Etelä-Suomi)

Balco laajentaa toimintaansa Suomessa ja etsii aktiivista ja myyntihenkistä aluemyyntipäällikköä Etelä-Suomen alueelle. Toimipiste sijaitsee Helsingin Töölössä. Tehtävä on vakituinen ja solmitaan suoraan Balco Oy:n kanssa.

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Balcon parvekeratkaisujen projektimyynnistä. Pääasiallisen asiakaskuntasi muodostavat asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt, isännöitsijät sekä rakennusliikkeet. Työssäsi etsit ja kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat mm. isännöitsijöitä, kiinteistöpäälliköitä ja taloyhtiöiden hallituksen jäseniä. Asiakaskontaktoinnin ja neuvotteluiden lisäksi laadit asiakaskohtaisia räätälöityjä tarjouksia ja sopimuksia samalla ylläpitäen ja vahvistaen asiakassuhteita.

Sinulla on sekä kaupallista ja / tai teknistä ymmärrystä ja olet jo työskennellyt ratkaisu- tai projektimyynnin parissa. Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus tai koulutus rakennusteollisuuden parista. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, määrätietoinen ja tavoitteellinen. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä, koska myyntiprosessit voivat olla pitkiä. Olet asiakkaidemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani, jolla on kykyä tuottaa asiakkaille luovia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Suhtaudut työaikaan joustavasti, sillä osallistut taloyhtiöiden kokouksiin. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on ajokortti ja voit joko käyttää omaa tai yrityksen autoa.

Balco tarjoaa sinulle vakituisen työtehtävän markkinajohtajan laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä itsenäisen tehtävänkuvan kasvavassa yrityksessä. Tulet saamaan työssäsi sekä emoyhtiön että Suomen organisaation täyden tuen.

Kiinnostuitko?
Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsäselle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Haethan paikkaa viimeistään 7.3.2021 mennessä. Lisätiedot arkisin klo 12-15, p. 050 411 0263.
Click Henkilöstöpalvelut vastaa rekrytointiprosessista.
Balco ei vastaa tässä kohtaa työhön liittyviin tiedusteluihin.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.