Menu

Kieli:

Tunnettu parvekeyritys – saa edelleen korkeimman luottoluokituksen.

Dun & Bradstreet suorittaa vuosittain ruotsalaisten yritysten luottoluokituksen. Viimeisen kymmenen vuoden ajan Balco on saavuttanut korkeimman luottoluokituksen – AAA. Balco on ollut parvekealalla yli 30 vuoden ajan ja liikevaihto vuonna 2017 oli 989 miljoonaa kruunua, ylittäen alan keskiarvon.

Mutta mitä tämä kertoo asiakkaalle?

Balco on luotettava ja vankka yhteistyökumppani. Autamme asiakasta läpi koko rakennusprosessin, ensimmäisistä alustavista kysymyksistä aina lopputarkastukseen. Laadukkaat tuotteet ja pitkä kokemus alalta yhdistettynä vakaaseen talouteen, tekee meistä luotettavan ja vankan yhteistyökumppanin.

Tämä on yksi syy siihen, miksi Balco on Euroopan suurin nimi parvekkeissa.

 

AAA_Balco


Euroopan suurin lasitettujen parvekkeiden ja avoparvekkeiden toimittaja

Balco on parvekerakentamisen markkinajohtaja, joka kehittää, valmistaa, myy ja asentaa avonaisia ja lasitettuja parvekejärjestelmiä. Parvekkeemme soveltuvat niin uudis-, korjaus- kuin täydennysrakentamiseenkin.

Asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöt, asumisoikeusyhdistykset, kunnalliset asuntoyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakennuttajat. Tuotantomme ja pääkonttorimme sijaitsevat Växjössä, Ruotsissa, ja meillä on tytäryhtiöt Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Puolassa ja Alankomaissa.

Balcon avoparveke Balco
Balco – Balcon avoparveke
Balcon lasitettu parveke Balco
Balco – Balcon lasitettu parveke

Ota yhteyttä – takaamme nopean ja yksilöllisen palvelun.

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat jatkuvaa tietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme vuokralaisyhdistykset, kunnalliset taloyhtiöt, yksityiset kiinteistönomistajat, arkkitehdit ja rakentajat.