YRITYKSEN TIEDOT

  • Perustettu vuonna 1987
  • Henkilöstön omistuksessa 20 %
  • Segulah IV L. P omistaa 80 %
  • Yrityksiä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Englannissa ja Alankomaissa.
  • Edustajia useassa maassa.
  • Liikevaihto 800 MSEK
  • Omavaraisuus 55 %
  • 300 työntekijää (1 % sairauspoissaoloja)
  • Sertifioitu standardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti
  • Yritystunnus 556299-4482

 

Faktoja

ME RAKASTAMME PARVEKKEITA!

Parasta sanoa se heti: Me rakastamme parvekkeita! Aluksi resurssimme olivat rajallisia, mutta innostuksella ja kovalla työllä pääsee pitkälle. Nykyisin olemme markkinajohtaja, ja avoimet ja lasitetut parvekejärjestelmämme ovat kysyttyjä tuotteita kautta Euroopan. Olemme myöskin ylpeitä siitä, että innovatiiviset ratkaisumme sekä tyylikäs muotoilu ovat lisänneet monen ihmisen elämänlaatua.

Autamme mielellämme läpi koko rakentamisprosessin ensimmäisistä tiedusteluista lähtien aina lopputarkastukseen saakka. Korkea laatu ja pitkä kokemus sekä terve talous tekevät meistä turvallisen ja vakaan yhteistyökumppanin.

VAIN SINUA VARTEN

Meillä ei lasketa pelkästään lopputulosta. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi jo ensitapaamisella. Siksi jokaisella kohteella on vain yksi myyjä, ja jokaisella projektilla ainoastaan yksi projektinvetäjä, joka on yhteyshenkilösi niin suuressa kuin pienessä asiassa. Autamme mielellämme läpi koko rakentamisprosessin ensimmäisistä tiedusteluista lähtien aina lopputarkastukseen saakka. Korkea laatu ja pitkä kokemus sekä terve talous tekevät meistä turvallisen ja vakaan yhteistyökumppanin.

LAATUTODISTUS, JOKA ANTAA TURVALLISUUTTA

Korkea laatu ja pitkä kokemus sekä terve talous tekevät meistä turvallisen ja vakaan yhteistyökumppanin.

KESTÄVÄ TUOTEKEHITYS

Balcon tuotanto tapahtuu nykyaikaisissa ja tehokkaissa tiloissa Ruotsin pääkonttorillamme Växjössä. Tuotantoprosessi on sertifioitu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 3834-2 mukaisesti, mikä tekee Balcosta ainutlaatuisen alallaan. Standardit osoittavat, että meillä on korkea laatutaso läpi koko tuotannon, ja huomioimme myös ympäristövaikutukset. Kaikki tuotannossa käytetty sähkö on peräisin uusiutuvista energialähteistä.

TURVALLINEN JA VAKAA YHTEISTYÖKUMPPANI

Investointi lasitettuihin parvekkeisiin on iso päätös. Päätöksentekoprosessiin osallistuu monia ihmisiä, ja matkan varrella herää paljon kysymyksiä. Jokin asia voi jäädä helposti huomioimatta.

Maailmanlaajuisesti toimiva Dun & Bradstreet luokittelee vuosit­tain ruotsalaisten yritysten luottokelpoisuuden. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme saaneet joka vuosi korkeimman AAA-luottoluoki­tuksen.

Balco Patent Logotyp
Tämä merkki osoittaa, että kyseessä on Balcon oma ratkaisu. Meille on myönnetty nelisenkymmentä patenttia koskien pieniä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat kokonaisuuksiin tehden niistä parempia.
ISO certifiering

ISO 9001 -sertifikaattimme osoittaa, että saat laatuvarmistetun tuotteen/palvelun, joka täyttää vaatimuksesi asiakkaana. ISO 14001-standardi osoittaa, että tuotantomme on ympäristöystävällistä.

Pohjoismaisen parvekeyhdistyksen merkki. Jäsenenä sitoudumme noudattamaan yhdistyksen ohjeita, jotta voimme toimittaa teknisesti laadukkaita ja turvallisia parvekkeita.

Messut ja tapahtumat

Lasitettu parveke voi olla paljon enemmän kuin lisähuone. Se voi olla myös tapa säästää energiaa tai olla osa kokonaista julkisivu-uudistusta. Kaikissa tapauksissa se lisää asukkaiden viihtyvyyttä.

lue lisää

 

Viitteet

Ringveien

Kristiansand, Norge

Gamlegrensa

Skien, Norge
Johtava lasitettujen ja avoimien parvekkeiden toimittaja euroopassa | Balco
WordPress Video Lightbox