Lasitukset

Lasituksia valittaessa on tärkeä miettiä lasitetun parvekkeen toiminnallisuutta. Pitääkö parvekkeen olla kokonaan avattavissa? Lattiasta kattoon? Vai halutaanko suojautua sateiselta ja tuuliselta säältä? Halutaanko lasit puhdistaa sisältäpäin? Vastaamalla näihin kysymyksiin onnistuu lasitusten valinta helpommin. Jos haluat koko paketin - valitse Balco Twin®!

Twin®

Patentoidulla Twin®-saranalasilla saat kaksi järjestelmää yhdessä, sillä siinä parveke voidaan avata kokonaan.

Tyylikkäästi suunniteltu saranalasi avautuu nimittäin sekä liukulasin että kääntölasin tavoin. Twiniä® on myös kätevä ja helppo käsitellä. Se ei vaadi voimaa hyppysissä eikä erikoistyökaluja. Tarvitset vain kevyen otteen kehyksestä, työnnä lasia sivusuunnassa, ja käännettäessä taitat lasin vain auki kehyksessä olevaa lähes huomaamatonta, lisälaitteena löytyvää kahvaa. Ainutlaatuinen ominaisuus on myös se, että voit kääntää yksittäisen luukun sivulle missä kohtaa tahansa pitkin kiskoa. Tämä on kätevä ominaisuus, jos haluat puhdistaa lasin tai vaikkapa jutella naapurin kanssa.

LISÄVALINNAT
Kauko-ohjaus (ei mahdollinen jälkiasennuksena)
Lisävalinta, joka parantaa asumismukavuutta moottorikäyttöiset luukut ja rullakaihtimet. Käyttämällä kauko-ohjainta asukas voi helposti avata ja sulkea parvekeluukut, nousematta ruokapöydästä

Twin®

Katso videoesityksemme ikkunoiden toimivuudesta

Balco Air Twin®

Design™

Twin®

Twin®

taittolasi ilman kehystä

Lasitetut luhtikäytävät

Johtava lasitettujen ja avoimien parvekkeiden toimittaja euroopassa | Balco
WordPress Video Lightbox