IDEASTA TOTEUTUKSEEN

Lasitettujen parvekkeiden asentaminen yksittäiseen kiinteistöön tai kokonaiselle asuinalueelle on iso investointipäätös. Päätöksentekoprosessiin osallistuu useita ihmisiä, ja matkan varrella herää paljon kysymyksiä. Jokin asia voi jäädä helposti huomioimatta. Asioidessasi Balcon kanssa saat turvallisen ja vakaan kumppanin läpi koko rakennusprosessin, ensimmäisistä tiedusteluista lähtien aina takuukatselmukseen saakka.

Kokonaisurakka

VAATIMUKSET JA MÄÄRÄYKSET OVAT OSA ARKEAMME

Suunnitteluosastollamme työskentelee kymmenkunta insinööriä kaikkien sellaisten yksityiskohtien parissa, joiden pitää täsmätä, jotta lopputulos palvelisi mahdollisimman monen vuoden ajan. Jatkuva aineen- ja rakenteiden koestus on yksi työskentelymme kulmakivistä. Tätä teemme jokaisen yksityiskohdan laadun varmistamiseksi. Pysymme ajan tasalla kohdemaiden voimassa olevien vaatimusten ja määräysten suhteen.

HYVÄT PERUSTEET PÄÄTÖKSENTEKOON

Yhdessä arkkitehdin, konsultoivan insinöörin tai suoraan asiakkaan kanssa sovimme parvekkeiden toteutuksesta sekä väri- ja materiaalivalinnoista. Työstä tehdään säännönmukainen kuvakollaasi, jonka avulla esitetään, miltä ajateltu parvekeratkaisu näyttäisi nykyisen julkisivun kanssa. On hyvin tärkeää päästä näkemään jo alkuvaiheessa, miltä valmis lopputulos voisi näyttää!

KAIKEN PITÄÄ TÄSMÄTÄ

Tietoja täytyy kerätä paljon, ennen kuin lopullinen suunnittelutyö voi alkaa. Laadimme muun muassa tarkat laskelmat kiinnityksistä ja muista teknisistä yksityiskohdista, jotta ne voidaan mukauttaa mahdollisesti kysymykseen tuleviin kuormitusvaatimuksiin. Vaatimukset voivat vaihdella suuresti riippuen siitä, mihin parveke tullaan sijoittamaan, sekä maantieteellisesti että julkisivun suhteen. Vaikka parvekkeet näyttävät samanlaisilta, jokainen parvekeratkaisu on kuitenkin ainutlaatuinen.

PIIRUSTUS JOKAISTA OSAA JA VAIHETTA VARTEN

Kun kaikki tieto on työstetty, on aika ryhtyä piirtämään. Koko parveke jokaista yksityiskohtaa myöten piirretään sekä kaksi- että kolmiulotteisesti. Piirustusten hyväksynnän jälkeen valmistellaan tuotanto ja laaditaan yksityiskohtaiset ohjeet kokoonpanoa varten. Kaikki tuotanto tapahtuu nykyaikaisissa ja tehokkaissa tiloissa Ruotsin Växjössä. Siellä hitsaamme, työstämme alumiiniprofiileja, maalaamme ja teemme kokoonpanon. Tuotantoprosessimme on sertifioitu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 3834-2 mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että meillä on korkea laatutaso läpi koko tuotannon ja huomiomme myös ympäristövaikutukset. Korkean laadun ja toimitusvarmuuden varmistamiseksi investoimme lisäksi koneisiin ja osaamiseen.

ON AIKA ALOITTAA KOKOONPANO

Kun kaikki osat ovat valmiita, alkaa kokoonpanovaihe, jonka jälkeen seuraa toimitus asennuskohteeseen. Kiinteistössä tapahtuvat työt on varmasti jo aloitettu ennen materiaalitoimituksia. Kaikki vanhat parvekkeet ja kaiteet on luultavasti purettu, ja julkisivun kunnostus viety loppuun. Asukkaita on tiedotettu työn suorittamisesta. Todennäköisesti on pidetty muutama työmaakokous, joissa on yhdessä käyty läpi kaikki yksityiskohdat ja aikataulut. Parvekkeiden lopullisen asennuksen suorittavat erikoiskoulutetut asentajat asennuspäällikön johdolla. Kun kaikki parvekkeet ovat asennettuja, on aika suorittaa lopputarkastus. Rakennusprosessi on viety loppuun, kun tarkastus on tehty ja kaikki on hyväksytty.

MEILLÄ ON VIELÄ YKSI ULOTTUVUUS

Lopputulos on näkyvissä vasta jonkin ajan kuluttua siitä, kun meidän työosuutemme on saatu päätökseen. Siksi palaamme mielellämme paikan päälle myös silloin, kun varsinainen työmme on valmis. Meistä on mukava nähdä, miten aikaisemmin melko elottomat julkisivut saavat täysin uuden elämän.

Kontorsmiljö » Pysymme aina ajan tasalla kohdemaiden voimassa olevien vaatimusten ja määräysten suhteen. «

ONKO SINULLA VARA JÄTTÄÄ PARVEKEREMONTTI VÄLIIN?

Balcon lasitettuihin parvekkeisiin kannattaa investoida monesta tärkeästä syystä.

  • KORROOSIO VÄHENEE
  • PAKKASRAPAUTUMISRISKI POISTUU
  • ENERGIANKULUTUS PIENENEE
  • YLLÄPITOKUSTANNUKSET PIENENEVÄT
  • MELUHAITAT VÄHENEVÄT
  • KIINTEISTÖN ARVO NOUSEE
  • TURVALLISUUS LISÄÄNTYY
  • PAREMPI SISÄILMA
  • LISÄHUONE

Haluatko saada lisää tietoa lasitetuista parvekkeista?

Ota yhteyttä ilmaiseen neuvontaan.

Johtava lasitettujen ja avoimien parvekkeiden toimittaja euroopassa | Balco
WordPress Video Lightbox