Avoparvekkeet

Parvekekaidetuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät kaikki alan turvallisuus- ja toimivuusvaatimukset.

Kaikki parvekekaiteemme voidaan toimittaa vapaavalintaisen värisinä; vakiona RAL-värijärjestelmän mukaisesti ja lisämaksua vastaan myös NCS-värijärjestelmän mukaisesti. Kaiteiden rungot valmistetaan kokonaan alumiinista ja varustetaan erilaisilla verhoiluilla. Saatavana on esimerkiksi stucco-kuvioitua alumiinilevyä, eri tavoin kuvioituja rei’itettyjä alumiinilevyjä, värillistä tai väritöntä turvalasia kehyksillä tai ilman pystyprofiileja, kehyksiin asennettuja laminaattilevyjä monissa eri vakioväreissä ja avoimen vaikutelman antavia säleikköjä. Tämän ohella tarjolla on lisätuotteita, kuten paloluokiteltuja ja tavallisia väliseiniä, ranskalaisia kaiteita ja parvekekattoja.

Tarjoamme myös taottuja teräskaiteita sisä- ja ulkoportaisiin sekä parvekkeisiin.

Parvekekaiteiden lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima parvekevarusteita.

Parvekkeet & Parvekekaiteet

Hoidamme markkinoinnin, kehittelyn, suunnittelun ja valmistuksen sekä toteutamme koko parvekekaideurakan talon olemassa oleviin parvekkeisiin valmiiseen asennukseen asti. Laajasta valikoimastamme löytyy kaikkea yksinkertaisista kaiteista monimutkaisiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin – aina yhtä korkealaatuisena. Valikoimamme tarjoaa myös kaideratkaisun, joka sallii asukkaiden vaikuttaa itse parvekeympäristöönsä. Perusperiaatteena on lasituksen mahdollistava kaide.

Lue lisää

City

Teräsparvekkeet ovat sekä näyttäviä että tyylikkäitä. Niiden suuri etu on, että niiden muotoa ja designia voi muunnella siten, että parveke sopii kiinteistöön parhaalla mahdollisella tavalla.
Teräsparveke ei ole ainoastaan designin suhteen itsestään selvä valinta. Se on myös periaatteessa huoltovapaa, joten voit käyttää aikasi perheen ja ystävien kanssa seurusteluun.

Lue lisää

Haluatko saada lisää tietoa lasitetuista parvekkeista?

Ota yhteyttä ilmaiseen neuvontaan.

Johtava lasitettujen ja avoimien parvekkeiden toimittaja euroopassa | Balco
WordPress Video Lightbox