Elävöitämme julkisivua

Balcon lasitusjärjestelmä on investointi, joka auttaa vahvistamaan talon luonnetta tehden asumisympäristöstä samalla houkuttelevamman. Yhteistyössä asiantuntevan arkkitehdin kanssa parvekejärjestelmästä tulee tärkeä osa arkkitehtuuria, jossa lasi luo paremman elinympäristön ja ulkoympäristön lähemmäksi. Pitkä kokemuksemme auttaa meitä ymmärtämään arkkitehdin toivomuksia ja toteuttamaan ideoita toiminnallisiksi, tyylikkäiksi järjestelmiksi, jotka tekevät parvekkeen tärkeäksi osaksi asumista. Tämä koskee sekä saneerauskohteita että uudisrakentamista.

IDEAT TOTEUTUVAT

Puhuttelevien ja toiminnallisten lasitusten luominen ei ole aivan yksinkertaista. Siksi haluamme olla inspiraation lähteenä arkkitehdeille – haluamme olla joustava ja innovatiivinen toimittaja, joka ymmärtää arkkitehtien ja yhteistyökumppaneiden ideoita ja ehdotuksia. Me Balcossa olemme tottuneet kokoamaan tiedot rakennuslupia ja esityksiä varten. Kokeneet projektinjohtajamme ja suunnittelijamme ovat hyvin perillä kohdemaiden vaatimuksista ja määräyksistä.

Lue lisää Balco kokonaisurakasta.

RUNSAASTI MAHDOLLISUUKSIA

Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja ratkaisut tulee sovittaa rakennuksen omiin lähtöedellytyksiin. Balcon lasitetut parvekejärjestelmät tarjoavat runsaita valintamahdollisuuksia koskien muotoilua, vedenpoistoa, luukkuja, laseja, värejä ja materiaaleja. Tämä joustavuus hyödyttää arkkitehtejä, koska he voivat toteuttaa ideansa nopeasti eri järjestelmiemme ja lisävalintojemme avulla. Balcon patentit antavat myös järjestelmille ainutlaatuisia etuja.

Lue lisää lasitettujen parvekejärjestelmien väreistä, laseista ja lisävalinnoista.

Suunnitteluosastomme auttaa suunnittelupiirustusten, laskelmien ja muiden työssä tarvitsemiesi yksityiskohtien kanssa.

ARKKITEHTITUKI

Balcossa työskentelee kokopäivätoiminen arkkitehtituki, joka toimii arkkitehdin, projektivetäjän, myyjän ja asiakkaan välisenä linkkinä. Sen lisäksi, että arkkitehtituki tuntee kaikki Balco-järjestelmät läpikotaisin, hän voi avustaa ajankohtaisissa projekteissa fotorealistisilla 3D-visualisoinneilla. Mielestämme visualisointi on tärkeä komponentti oikean ratkaisun löytämiseksi. Arkkitehti ja tilaaja saavat selkeän kuvan lopputuloksesta, ja näin projektille saadaan yhteinen perusta.

Ota yhteyttä ja keskustele ideoistasi arkkitehtituen kanssa.

AURINKOKÄYRÄ

Parvekkeiden hahmottelussa valo on usein täysin ratkaisevassa asemassa. Päinvastoin kuin moni luulee, lasitus voi auttaa tekemään sekä parveketta että huoneistoa valoisammaksi. Parvekkeen sijoitus, kulma ja materiaalit auttavat keräämään valoa parhaalla mahdollisella tavalla. Nämä ovat esimerkkejä asiantuntemuksestamme, jolla voi olla merkittävä ero projektissa. Tanskalainen yhteistyökumppanimme, arkkitehti Finn Ørstrup, on kehittänyt niin kutsuttuja aurinkokäyriä, joiden tarkoitus on kartoittaa, miten valon vaikutus muuttuu vuorokauden ja vuoden eri aikoina. Aurinkokäyrän avulla hän pystyy laatimaan parvekkeille oikeat suhteet ja muodot saadakseen sille tarvittavan valon.

Lue tästä Finn Ørstrupin haastattelu

 

LISÄÄ ASUINTILAA

Balcon tuotteet tarjoavat laajoja valintamahdollisuuksia koskien muotoilua, vedenpoistoa, luukkuja, laseja, värejä ja materiaaleja. Oikein muotoiltuna parvekejärjestelmästämme tulee tärkeä osa arkkitehtuuria, jossa lasi auttaa saavuttamaan paremman elinympäristön ja tuo ulkoympäristön lähemmäksi.


Haluatko saada lisää tietoa lasitetuista parvekkeista?

Ota yhteyttä ilmaiseen neuvontaan.

Johtava lasitettujen ja avoimien parvekkeiden toimittaja euroopassa | Balco
WordPress Video Lightbox